SONGÜL KONAR

Birçok hayvanın tedavi gördüğünü belirten Cebeci, derneğin borçlarının arttığını söyledi.

Gelen her ihbara gittiklerini vurgulayan Cebeci son günlerde mama sıkıntısı da yaşadıklarını belirterek vatandaşlara yardım etmeleri için çağrıda bulundu.

Seslerini birkaç kişinin dışında duyan olmadığını belirten Cebeci, sosyal medya takipçilerinin çok olduğunu fakat yardım elini uzatanın bir kaç kişi olduğunu vurguladı.

“HİÇBİR CANA SIRTIMIZI DÖNMEDİK”

Zor durumda olduklarını önemle vurgulayan Cebeci sözlerine şöyle devam etti: “Tedavi, mama, bebekler, hastalar, yaşlılar, kemoterapi görenler hepsi bizde. Zavallı kanserli tvt hastamıza kimse sahip çıkmadı.  Tedavi oluyor. Bizler hiçbir cana sırtımızı dönmedik. İnanın, her ihbara getirin dedik.  Dedik ama tıkandık. Eker veteriner kliniği ve Bastet veteriner kliniğine borcumuz tavan yaptı. Hangisine üzülelim? Mama yok. Siz söyleyin can kurtarıyoruz ve sizlerin desteği olmadan bir yere, kadar. Bir elin nesi var iki elin sesi var misali haydi 2. elimiz sizler olun. İllaki derneğe bağış yapılacak diye bir şey de söz konusu değil. Sokak hayvanlarını tedavi ettirdiğimiz veteriner kliniğine giderek, tedavi için biriken borcun azalmasına ve daha fazla sokak hayvanının hayata bağlanmasına destek verebilirler. Bizim kedi ve köpek mamasına, süte, ekmeğe ve battaniyeye çok ihtiyacımız var. Bir yandan da yaralı canlarımızın tedavisi klinikte sürüyor. Kliniğe olan borcumuzu da ödemekte zorluk çekiyoruz. Bizim dernek olarak ayakta kalmak ve daha fazla can kurtarmak için hayırseverlere ihtiyacımız var. Biz kimseden özel bir talepte bulunmuyoruz. Bu tamamen gönüllülük işi. Yardımın küçüğü, büyüğü olmaz. Tek arzumuz yardımlarınızı bu yavrulardan, bu canlardan esirgememeniz.”