** Dinçer Meriç, bugün cuma vaktinde kılınacak namazın ardından Esetçe Beldesi’nde; Gülsen ve Yılmaz Çakır çifti de bugün cuma vaktinde kılınacak namazın ardından Kadıköy’de toprağa verilecek.

 

Aksaray’da 13 Ağustos 2014 Çarşamba günü meydana gelen ve 7 kişinin öldüğü, 41 kişinin yaralandığı otobüs kazasında cenazelerin tamamı memleketlerine gönderilirken, otobüs şoförü Aydın Ağaltıcı ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Vatani görevini yapmak için Hatay’a giderken kazada can veren Esetçe Beldesi’nden Dinçer Meriç (20), asker olamadan Türk bayrağına sarılı tabutla, yeni asker oğulları Ömer Can Çakır (20)’ı Hatay’daki birliğine teslim etmeye giderken kazada can veren anne Kadıköy’den Gülsen Çakır (40) ile baba Yılmaz Çakır (43)’ın cenazeleri de dün Aksaray Belediyesi’ne ait araçla saat 13.00 sıralarında toprağa verilmek üzere yola çıktı.

Dün akşam saatlerinde Keşan’a ulaşan cenazeler, morga konuldu.

CENAZELER ESETÇE VE KADIKÖY’DE TOPRAĞA VERİLECEK

Dinçer Meriç, bugün cuma vaktinde kılınacak namazın ardından Esetçe Beldesi’nde toprağa verilecek.

Oğullarını askere birliğine teslim etmek için giden Gülsen ve Yılmaz Çakır çifti de bugün cuma vaktinde kılınacak namazın ardından Kadıköy’de toprağa verilecek.

ÖMER CAN ÇAKIR, HÂLÂ YOĞUN BAKIMDA

Kazada ağır yaralanan Ömer Can Çakır ise dün geçirdiği 2 ameliyatın ardından halen yoğun bakımda bulunuyor.

"GÜNEŞ GÖZÜMÜ ALDI" DİYEN ŞOFÖR TUTUKLANDI
İstanbul'dan Hatay'a giden Aydın Ağaltıcı yönetimindeki 34 HTS 45 plakalı yolcu otobüsü, Aksaray-Ankara karayolunun 20'nci kilometresinde sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine devrilmiş ve kazada 7 kişi yaşamını yitirmiş, 41 kişi de yaralanmıştı.

Yolculardan bazıları, şoför Aydın Ağaltıcı'nın güneş gözlüğü taktığını ve uyuduğunu iddia etti. Güneşin gözünü alması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybettiğini öne süren Ağaltıcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.