Centilmence bir hava içinde başlayan seçimlerde Sarı, Kırmızı ve Turkuaz grubu yarışıyor. 14 Meslek Grubunun oluşturduğu seçim saat 17.00 itibariyle sona erecek.

Keşan TB (Ticaret Borsası) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yörük TSO seçimlerinde oy kullanma işleminden sonra Medya Keşan'a yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ticaret odamızın seçimleri üyelerimize, adaylarımıza ve Keşan'ımıza hayırlısı olsun. Bugün Borsanın da seçimi var, orada da kullandık geldik, seçim devam ediyor, bizim için de hayırlısı olsun"

İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Girgin de oy kullanmaya geldiği TSO seçimleri için açıklamasında şöyle konuştu: "Bugün Odalar ve Borsalar Birliğinin bölgemizde 3 tane değerli kurumu var.  Keşan TB, Keşan TSO ve bir de İpsala TB, şu ana kadar bütün çalışmalarımız bölgemizin kalkınması için birlikte çalıştık. Bundan sonra da 3 grup birlikte çalışacak. Bugün de üyelerimiz burdaki organ seçimleri için oy kullanmaya geldi. Güzel bir atmosfer var, yarış var. Bu kurumlar da bu insanlara hizmet etmek için elini taşın altına koyan çok insan var. Ben bölgemize hayırlı olmasını diliyorum."

SARI LİSTE

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu seçimle ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi: "Herkese iyi günler diliyoruz. Bugün Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nın 17. Dnöem Meclis seçimine herkesi davet ediyoruz. Güzel bir gün demokrasi şöleni yaşıyoruz. İş camiasına hayırlısı olsun diliyorum."

KIRMIZI LİSTE

Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğu da konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Bugün Ticaret ve Sanayi Odasının bayramı. Bu bayramı demokrasiyle taçlandırmak istiyoruz ve tüm üyelerimizin katılımlarını bekliyoruz. 

TURKUAZ LİSTE

Turkuaz Liste adına konuşan Soner Şen de şunları aktardı: "Keşan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri Keşan'a ve Keşan ticaretine, sarı listeye, kırmızı listeye ve turkuaza hayırlısı olsun"

Oy verme işlemi devam ediyor.

14 meslek grubunun listelerini de önümüzdeki saatler yayınlayacağız.