AYŞİN SEÇİL GEZER

Konuyla ilgili, dün, saat 11.00’de İlkim Event & Toplantı Balo Salonu’nda bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Başkan Adayı Ayhan Çetin, Kırmızı Liste’de yer alanları kamuoyuna tanıttı.

Toplantıya katılanlara ‘Hoş geldiniz’ diyerek sözlerine başlayan Çetin, “Odamız yıllardır aynı yönetim ile devam ediyor ve bu yüzden heyecan kalmadı. Bu nedenle hep birlikte ‘Değişim ve hizmet için geliyoruz’ dedik. 4 listenin yarışacağı görülüyor. Diğer arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Keşan Sebze, Bakkal ve Manavlar Odası yönetimine Kırmızı Liste olarak talibiz. Biz yeni bir ekibiz ve ilk kez görev talep ediyoruz.” dedi.

HER ÜYEMİZE AÇIK BİLGİLERİ YAZILI FOTOĞRAFLI KİMLİK KARTLARI DÜZENLENECEK

Ayhan Çetin, seçilmeleri halinde yapacaklarını şöyle sıraladı: “Her üyemize açık bilgileri yazılı fotoğraflı kimlik kartları düzenlenecek. Bu kartlar ile anlaşmalı yerlerden ekstra indirimli alışveriş yapmaları sağlanacak. Odamız üyeleri arasında hayat kurtaracak boyutlarda dayanışmayı geliştirmek için oluşturulacak bir programla üyelerimizin kan grupları ayrı ayrı tasniflenerek canlı kan bankası oluşturulacak. Herhangi bir üyemize veya yakınına kan gerektiğinde odamıza başvurduğu takdirde kendisine ihtiyacı olan kana sahip üyelerimizin iletişim bilgileri verilecek. Ayrıca bu tür durumlar toplu cep mesaj sistemiyle de tüm üyelerimize duyurulacak. Resmi kurum temsilcileriyle oda üyelerimizin menfaatleri ve toplum sağlığının gerektirdiği şekilde doğru ve sağlıklı ilişkiler kurulup geliştirilecek. Üyelerimizin herhangi birinin bu kurum veya kişiler ile sorunu olduğunda üyemiz kendi kaderine terk edilmeyecek. Yasa ve mevzuatlara göre sorunun çözülmesinde gerekli destek sunulacak. Oda üyelerimiz; kredi, eğitim, hizmet, yeni düzenlemeler ve benzeri konularda en hızlı ve anlaşılır şekilde bilgilendirilecek ve gerekli destek sunulacak. Tüm üyelerimizle ilişkilerimiz sıcak, samimi, eşit uzaklıkta ve eşit yakınlıkta olacak. Oda üyelerimizin kendilerini geliştirmeleri için ilgili ve yetkili tük kurum ve kuruluşlarla iyi ve sağlıklı ilişkiler kurup gerekli eğitim çalışmalarının yapılması sağlanacak. Talep olması durumunda diğer esnaf odaları ile birlikte Yunanca öğrenme kursları açılacak. Üyelerimizin görüş ve önerileri doğrultusunda belli aralıklarla indirim günleri düzenlenmesi sağlanacak. Genel Kurulun onay vermesi durumunda odamıza bir kurtarıcının alınması sağlanacak. Üst birlik ve konfederasyonumuz ile görüşülerek alkol satış saatlerinin saat 24.00’e çekilmesi için gerekli girişimler yapılacak. Üye kayıtları ile ilgili sıkıntıların giderilmesi için güncelleme çalışmaları belli aralıklarla sürekli ve düzenli olarak yapılacak. Yönetim Kurulu olarak üyelerimiz belli aralıklarla ve düzenli olarak ziyaret edilecek.”

Keşan Sebze, Bakkal ve Manavlar Odası Kırmızı Liste adayları şu şekilde:

Başkan Adayı: Ayhan Çetin

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Hanife Akça, Münür Ödev, Müjdat Arhatır, Ercan Çinko, Erkan Çetinkaya, Mesut Sinekli

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Hüseyin Yanıt, Bektaş Ceylan, Ali Özden, Tolga Sarı, Osman Utlu, Habil Bilecan, Şerafettin Durak

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Azime Bakıcı, Selami Yılmaz, Murat Pekdemir

Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Sinan Ökten, Kaan Kurnaz, Faruk Nafiz Kılıç