Beyendik Beldesi Beykent Mahallesi’ne Muhtar Adayı olduğunu açıklayan Cevat Akın, TOKİ Konutları’nda yönetim boşluğu olması nedeniyle aday olduğunu söyledi.

MEVCUT MUHTAR SORUNLAR KARŞISINDA İLGİSİZ

Akın, Beykent Mahallesi TOKİ Konutları’nda oturmaya başladığı günden bugüne kadar mahallesinde bir yönetim boşluğu olduğunun aşikar olduğunu savunarak, evlerden akan kirli suların, kanalizasyon yüzünden evlerin içinden gelen pis kokuların ve mahallede oluşan çevre düzensizliğinin, mevcut mahalle muhtarının, mahallesiyle ilgisini ortaya koyduğuna söyledi. Cevat Akın, “Ne kadar mahallesiyle ilgi ve alakalı olduğunu, bu sorunları giderecek kurumlara ne kadar bildirdiği ve görevinin başında ne kadar durduğunu göstermektedir. Mahallemizde muhtarlık yapan Sayın Cemalettin Düşün, ne hikmetse seçim sürecinin yaklaşmasından dolayı Beykent Mahallesi’nin muhtarı olduğunu hatırlamış olacak ki seçilmiş olduğu mahallesinden son zamanlarda ayrılmaz olmuştur.” dedi.

ALAKASI OLMAYAN KİŞİLER SEÇMEN OLARAK YAZDIRILIYOR

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, mahalleyle alakası olmayan bazı kişilerin mahalleye kaydedildiğini de ileri süren  Akın, “Ben mahallemizde bu kadar olumsuzluk yaşanırken bu mahallenin bir sakini olarak ve yaşanan bu sorunları bütün mahalle sakinleriyle paylaşan biri olarak, Beykent Mahallesi’nden 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde muhtarlığa adaylığımı açıklıyorum. Fakat ben bu adaylığımı açıklarken, kimsenin etkisi altında kalmadan birilerinin kapı kulu olmadan ekibimle birlikte sadece mahalle sakinlerinin hizmetinde olacağımı bilerek, komşularıma, mahalle sakinlerine güvenerek ve danışarak aday oldum.” dedi.