Keşan Ticaret Borsası Meclis Üyesi ve Keşan Canlı Hayvan Pazarı Sorumlusu Vahittin Ceylan, dün yaptığı açıklamada, kurban satışlarının başladığını söyleyerek kurbanlık büyükbaş hayvanlarda baskül fiyatının 13-14 TL, küçükbaşta ise 12-13 TL civarında olacağını belirtti..

Ceylan, “Geçen seneki fiyatlarla bu seneki fiyatlar arasında pek bir değişiklik yaşanmadı. Büyükbaş kurbanlık hayvan baskül fiyatlarımız yaklaşık 13 - 14 TL arasında, küçükbaş hayvan baskül fiyatı da 12-13 TL arasında pazarlanmaktadır.” dedi

TALEP FAZLA

Kurbanlık satışların oldukça iyi gittiğini, vatandaşların kurban bayramında mağdur olmamaları için acele etmeleri gerektiğini söyleyen Ceylan, “Vatandaşların da yetiştiricilerin de panik yapmasına gerek yok. Pazaryerinde satışlarımız konusunda ilgili bütün önlemler Keşan Ticaret Borsası tarafından alınmıştır. Müşterilerimiz rahatlıkla kurban alımlarını yapabilirler.” şeklinde konuştu.

Ceylan, Canlı Hayvan Pazarı’nda her türlü hijyenin sağlandığını ve giriş çıkışların kontrol altında olduğunu da sözlerine ekledi.