CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Serdar Yalçıner, geçtiğimiz Cumartesi günü Keşan’da düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını açıkladı.

Açıklama, saat 13.00 sıralarında, CHP Keşan İlçe Başkanlığı’nda başladı. Toplantıya, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli ile partililer katıldı. Gümülcineli, aday adayı olarak özveri gösteren Yalçıner’e başarılar diledi.

Serdar Yalçıner, 1974 yılından bu yana partide çeşit görevlerde bulunduğunu ifade ederek, “Tam 41 yıldan beri Cumhuriyet Halk Partisi ve onun çizgisinde olan sosyal demokrat partilerde Edirne’de kurucu olarak il, ilçe başkanlığı görevlerinde bulundum. Uzun yıllar partiye hizmet eden bir emektar olarak karşınızdayım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin izinden hiç sapmadım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kademesinde görev alarak, maddi ve manevi her türlü desteği sağladım. Hiçbir zaman küsüp gitmedim. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapısı nerdeyse, seçilsek de, seçilmesek de gidip görev istedik. Biz her zaman Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Partimizi büyütmek, partimizi iktidar yapmak için mücadele veriyoruz.” dedi. Yalçıner, ön seçimde üyelerden destek isteyerek, teşekkür etti.