KANIŞKAN: ATATÜRK HAVAALANI’NDA KARŞILAYACAĞIZ

Saat 13.30 sıralarında gerçekleştirilecek ziyaret ile ilgili dün Eski Adliye Binası’nda bulunan parti merkezinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir açıklama yapan CHP Keşan İlçe Başkanı Ufuk Kanışkan, “Genel Başkan Yardımcımız Perihan Sarı, yarın Keşan’a gelecek. Yarın sabah Atatürk Havaalanı’na gelecek. Kendisi, İlçe Örgütümüz tarafından Atatürk Havaalanı’nda karşılanacak. Saat 13.30’da parti lokalimizde Keşan Örgütümüzün gerçekleştirmeyi sürdürdüğü, tüm Türkiye’de de devam eden parti içi temel siyasi eğitimin üçüncü sınıf çalışmaları başlayacak. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Perihan Sarı,  parti içi eğitim çalışmalarına katılacak. Çalışmalara bir süre ara verilmesi ile de basın mensuplarına açıklama yapacak. Ardından İpsala’ya geçecek” dedi.

3 EĞİTİCİ EĞİTMENİMİZ VAR

Açıklamasını parti içi eğitim çalışmalarının önemine dikkat çekerek devam eden Kanışkan, “Parti içi eğitime son derece önem veriyoruz. Geçmişte de birçok kez başlanmış olan parti içi eğitim çalışmalarının sürekli hale gelmesi ve kurumsallaşması son derece önemli. Geçtiğimiz günlerde eğitici eğitimini tamamlayan 2 bine yakın üyemiz Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla Ankara Ticaret Odası Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle katılım belgelerini aldılar. İlçemizden de bu anlamda 3 eğitimcimiz katılım belgesi aldı.

44 ÜYEMİZE PARTİ İÇİ EĞİTİM VERDİK

Gerçekleştirmeye başladığımız eğitim çalışmaları ile parti söyleminde uyum ve birlikteliğin sağlanması, ideolojimiz doğrultusunda parti yoldaşlığının pekişmesi,  partide üyelerimiz arasında sevgi bağı ile güçlenen bir üretim amaçlanmaktadır. Bunun değer kazanması yönetim süreci hedefleri içerisinde. CHP Keşan İlçe Başkanlığı olarak bugüne kadar iki sınıfta 44 üyemize parti içi eğitim verdik. Bu eğitim süresince 7 tane proje eğitimi ortaya çıktı. Bu projelerden, adını verdiğimiz proje geçen çarşamba ve perşembe günleri gerçekleştirildi. İlçemize bağlı köylerde 39 öğrenci, parti üyemiz Diş Hekimi Recep Pekcan ile parti üyemiz Diş Hekimi Mustafa Akın tarafından muayene edildi ve öğrencilere diş fırçası, diş macunu verildi. Her iki diş hekimi arkadaşımıza da bu vesile ile teşekkürlerimizi iletiyorum.

PARTİ İÇİ EĞİTİM PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIMADA ÖNEMLİ BİR ARAÇ

Parti içi eğitim,  partiyi iktidara taşımada önemli bir araç olarak kabul edilmektedir. Sosyal projeler aracılığı ile parti üyelerinin birlikte iş yapma, üretme ve dayanışma duyguları güçlendirilirken küçük bütçelerle çok sayıda yurttaşımızla iletişim kurma fırsatı yakalamaktadır. Bu projelerde çok sayıda üyemiz ve bu anlamda çok sayıda emek veren arkadaşımız oldu hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

 “BEYAZ SOKAKLAR” MALTEPE KÖYÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Eğitim çalışmaları kapsamında geliştirilen 2’nci projelerini, bugün Maltepe Köyünde hayata geçireceklerini bildiren Kanışkan, “Yarın Genel Başkan Yardımcımız Perihan Sarı’nın ziyaretinde Maltepe köyümüzdeki ikinci projemizi hayata geçireceğiz. Projenin adı ama yarın hava koşulları bu anlamda uygun olmayacak gibi görünüyor. Yine de Perihan Sarı ile Maltepe Köyü’ne de gideceğiz. Proje hakkında ona yerinde bilgi vereceğiz” dedi.