30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin bu çerçevede düzenledikleri ziyaretler aralıksız sürüyor. CHP Keşan İlçe Başkanı Vedat Koyuncu başkanlığındaki bir heyet Kaymakam Bekir Dınkırcı’yı makamında ziyaret etti.

Saat 15.00 sıralarında gerçekleşen ziyarette CHP heyetinde, Keşan Belediye Başkan Adayı Mehmet Özcan, İl Genel Meclisi Adayı Abdülaziz Çıkıkçı, Belediye Meclisi adayları Ercan Ersoylu ve Bayram Şeker yer aldı.

DINKIRCI: TÜM ADAYLARA VE SİYASİ PARTİLERE BAŞARILAR DİLİYORUM

Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Mehmet Özcan, Kaymakam

Bekir Dınkırcı’yı bu kez makamında belediye başkanı olarak değil, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde belediye başkan adayı olarak ziyaret ettiğini ifade ederek, Seçimlerin ilçemizde siyasi partiler arasında karşılıklı hoşgörü ve saygı içinde geçeceğinin sözünü verdik dedi.

Kaymakam Dınkırcı da yaptığı konuşmada, CHP heyetine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, seçimlerin demokrasinin bir gereği olduğunun altını çizdi. Dınkırcı, şöyle konuştu: Seçime girecek tüm siyasi partilere ve tüm adaylara başarılar diliyorum. Hepsi için hayırlı uğurlu olsun. Karşılıklı saygı, sevgi içinde bir seçim sürecinin yaşanmasını temenni ediyorum”