CHP Keşan İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ve saat 17.45 sıralarında başlayan toplantıya CHP Edirne İl Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Özdöl, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Keşan İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Kanışkan ile partililer katıldı.

Toplantı öncesinde CHP Parti Okulu Eğitmeni Hürol Gürkan’a parti içi eğitimine yaptığı katkılardan dolayı Parti Okulu Diploması verildi. Bu sırada konuşan Kanışkan, parti okulundan Bilal Ergeç ve Salim Yatıkçı’nın diplomalarını geçen ay içerisinde Ankara’da düzenlenen törenle aldığını belirterek, Gürkan’ın da bazı işlerinden dolayı, programa katılamadığı için, diplomasının bugün (dün) verildiğini söyledi.

Daha sonra toplantıya geçildi. Özdöl, toplantının amacını şu şekilde açıkladı: “Biz Edirne İl Yönetim Kurulu olarak 15 günde 1 kez toplanıyoruz. Son toplantımızda, ilçelerimizde de toplanma gereği duyduk. Çünkü CHP yerel seçime hazırlanıyor. Edirne kalemizdir. Edirne’nin 2 ilçesinde belediyemiz yok. Onları da almak için çalışmalarımızı hızlandırdık. Edirne’den sonra en büyük ilçemiz Keşan olduğu için ikinci toplantımızı Keşan’da yapıyoruz.”

Ufuk Kanışkan da il başkanı ve il yönetim kurulunu Keşan’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Açıklamanın ardından toplantıya geçildi.