CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Keşan İlçe Kadın Kolu yönetimi, Anneler Günü sebebiyle, önceki gün Tekel Meydanı’nda tüm annelere çiçek dağıttı. CHP Keşan İlçe Kadın Kolu Başkanı Nedime Pangal, bazı Yönetim Kurulu üyeleri, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın eşi Şengül Özcan ve partili kadınların katıldığı etkinlik, saat 11.30 sıralarında, Tekel Meydanı’nda kurulan stantta başladı.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Pangal, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladıklarını ifade ederek, “8 Mayıs annelerin günüdür. Bizim için annelerin gözyaşları kutsaldır ve hiçbir annenin akıttığı gözyaşının rengi, dini, dili yoktur. CHP iktidara geldiğinde, hiçbir anne ağlamayacak, hiçbir annenin çocuğu açlıktan kucağında ölmeyecek, hiçbir anne sofrasına ekmek götüremediği için intihar etmeyecek. Bu nedenle annelerin şiddet görmemesi, gözyaşı dökmemesi dileğiyle tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlarım.” dedi.

Bu açıklamanın ardından, CHP’li kadınlar, kadınlara karanfil dağıtarak Anneler Günü’nü kutladı. Daha sonra ise Şehit Aydın Anbarlı’nın annesine ziyarette bulunulurken, anneler günü kutlandı ve kısa bir süre önce vefat eden babası için başsağlığı diledi.