CHP Keşan İlçe Başkanı Vedat Koyuncu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Keşan Belediye Başkan Adayının, genel merkez tarafından yaptırılacak anket sonucu belirleneceğini açıkladı.

Keşan'da belediye başkanlığı için 5 aday adayının bulunduğunu bildiren Koyuncu, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nde yapılan ilk değerlendirmenin ardından, aldığımız bilgiler doğrultusunda, Keşan'da Belediye Başkan Adayının anket doğrultusunda belirleneceği konusunda görüş birliğine varıldı.” dedi.

Anketin Keşan halkı üzerinden yapılacağını ifade eden Vedat Koyuncu, “Anket sonucunda iyinin daha iyisini yapacak adayımızın ön plana çıkartılarak Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı gösterilmesi durumuna gelmiş bulunmaktayız. Kararın Keşan halkına, partimize ve aday adaylarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Anketin Genel Merkez tarafından profesyonel bir şirket aracılığıyla yaptırılacağına işaret eden Koyuncu, kararın henüz Cumhuriyet Halk Partisi MYK'dan geçmediğini, ancak, toplantıda alınan kararların genelde uygulandığını söyledi.

Anket kararını aday adaylarına bildirdiğinin altını çizen Vedat Koyuncu, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adayları konusunda Genel Merkez'den herhangi bir kararın gelmediğini de açıkladı.

EDİRNE MERKEZ

VE DİĞER İLÇELER

CHP Genel Merkezi’nin aldığı karara göre, Edirne Merkez ve Uzunköprü’de de belediye başkan adayı anketle; Enez, Meriç ve Süloğlu’nda ön anket ve merkezi yoklamayla; İpsala’da ise üye bazında gerçekleştirilecek eğilim yoklamasıyla belirlenecek.