CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli,  dün Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın ziyareti sırasında 10 Ağustos’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı referandumu sonuçlarına da değinerek, “Daha önce yaptığım açıklamada Keşan’da %60-70 arası oy alacağımız iddiasında bulunmuştum. Çıkan sonuç da bunu gösteriyor. Keşan için hedefimize ulaştık” dedi.

“ERDOĞAN’A HAYIRLI OLSUN”

Cumhurbaşkanlığı referandumu için geçmişten gelen tecrübelerini de kullanarak kısa süre içinde ve çok güzel bir şekilde organize olduklarını ve bir genel seçim veya bir yerel seçim ölçeğinde çalışma gruplarını oluşturduklarını kaydeden Gümülcineli şöyle konuştu: “Olağanüstü bir çalışma içinde olduk. Zaten Keşan’da ortaya çıkan sonuçlarda bunu gösteriyor.  Yüzde 60-70 oy alırız iddiasında bulunmuştuk. Çıkan sonuçlar bunu gösteriyor, hedefimiz ulaşmış olduk.  Ancak Türkiye genelinde seçmenin takdiri Recep Tayyip Erdoğan’dan yana oldu. Kendilerine hayırlı uğurlu olmasını ve başarılar diliyorum.”

“SEÇMEN ÇALIŞMAMIZIN KARŞILIĞINI VERDİ”

“Biz üzerimize düşen görevi yaptık” diyen Gümilcineli, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm çalışma arkadaşlarına ve Yönetim Kurulu üyelerine olağanüstü hizmetlerinden ve çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Keşan merkez, beldelerimiz ve köylerimizin yanı sıra Enez’de, İpsala’da da katkılarda bulunduk. Sahil bölgelerinde çalışmalar yaptık.  Seçmenlerimiz de bu çalışmalarımızın karşılığını verdi.”