CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Keşan İlçe Başkanlığı, dün Yenimescit Mahalle Muhtarı Fikret Kantar’ı ziyaret etti. Saat 12.00 sıralarına Muhtarlık binasına gelen İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kadın Kolu Başkanı Nedime Pangal ve yönetim kurulu üyeleri, Mahalle Muhtarı Fikret Kantar tarafından karşılandı.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

CHP yönetimi olarak bir dizi çalışma programı yaptıklarını, öncelikle mahalle muhtarlarından başlamak üzere diğer sivil toplum kuruluşları, resmi dairelere ziyaretlerde bulunacaklarını söyleyen n Gümülcineli,  “Öncelikle muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Muhtarlarımız halkla iç içe olan en aktif birimler. Onlarla ilgili ziyaretlerimizi yapıyoruz. Keşan’da yerel yönetimin bizde olması sebebiyle mahalleleri ile ilgili sorunlarını ve önerilerini dinleyip ilgili yerlere iletmek üzere dinliyoruz. Çalışmalarımız devam edecek.” şeklinde konuştu.

2 ÖNEMLİ SORUNUMUZ ÇÖZÜLDÜ

Yenimescit Mahalle Muhtarı Kantar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Mahallemizde 12-13 sokağımızda yol yapım çalışmaları başlayacak. Ayrıca mahallemizde bir semt sahası kazandırılması yönünde söz vardı. Semt sahasının ihalesi yapıldı. 2 önemli sorunumuz çözüldü.”  dedi. Ziyaret sohbet eşliğinde devam etti.