CHP Keşan İlçe Danışma Kurulu toplantısı dün yapıldı. CHP Keşan İlçe Başkanlığı Parti Lokalinde saat 17.30 sıralarında başlayan toplantıya CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP Edirne Milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu ile Erdin Bircan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, eski CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, CHP Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu ile partililer katıldı. Toplantının basına açık bölümünde CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli bir açıklama yaptı. Gümülcineli’nin açıklaması şöyle:
“Günümüz Türkiye’sinin gündemi Fettullah-Cemaat  FETÖ üçlüsüyle belirlenmiş durumda., Bir yandan her gün gelen şehit haberlerini ‘Baş sağlığı diledim, bitti’ zihniyeti ile normalleştirip, insanların acılarını dahi yasaklayan, anma törenlerini  ve milli bayramlarımızı kendi siyasi çıkarına tehdit olarak gören bir AKP iktidarı, yasal yollardan iktidara gelerek, seçmen topluluğunun ona verdiği yetkileri kötüye kullanıp, temel hak ve özgürlükleri keyfi yöntemlerle ve onulmaz biçimde çiğneyen bir iktidarla karşı karşıyayız.
Diğer yandan OHAL ile ülkenin meclisini devre dışı bırakıp, medyayı susturup, insanları hapse attıran, çocuklarımızın geleceğine ipotek koyan bir iktidar.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak yükümüz biraz daha ağırlaşmıştır. Milletimizin refahı Cumhuriyetimizin kazanımı için partimizin, tüzük ve yönetmeliklerine uygun bir şekilde hareket ederek ilçe örgütü olarak, göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar yapmış olduğumuz tüm çalışmalarımızı, İl Genel Meclis üyelerimiz, Belediye Meclis üyelerimiz ve Milletvekillerimizle birlikte ileriye dönük olarak planlanan çalışmalarımıza da örgütsel yaklaşım anlayışı ile hedefimize ulaşmayı amaçlıyoruz.
Birlik ve beraberlik içerisinde bugünün dünyasında bile zor tutunan bir ülke haline gelen Türkiye’nin geleceğin dünyasında yaşaması için elimizin erdiği yere kadar uzanarak, dilimizin döndüğü yere kadar anlatarak insanlara dokunmayı ve ülkenin gerçeklerini anlatmayı hedefliyoruz.
Demokrasinin en büyük göstergesi siyasete katılım ve insanların kendi düşündüklerini rahatça söyleyebilmesi aynı zamanda bunu örgütlü bir şekilde talep edebilmesidir.
CHP Keşan örgütü olarak çalışmalarımız çağdaş, demokratik ve özgür bir Türkiye Cumhuriyeti için bu doğrultuda olacaktır.”