CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Keşan İlçe Başkanlığı Parti Okulu bünyesinde yer alan 5 kişilik “Kırmızı Grup”  ekibinin, “Fidan Dik, Kitap Oku Projesi” dün düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

CHP Keşan İlçe Başkanlığı Lokali’nde gerçekleştirilen ve saat 16.00’da başlayan toplantıya, proje danışmanı Hürol Gürkan, proje grup sözcüsü Rıza Dinçer, proje öğrencileri Yılmaz Erdem, Tahir Çağdan Akay, Sabiha Çolaklar ve Erkan Gözkan katıldı.

Proje hakkında bilgi veren Dinçer, şunları söyledi: “Biz, CHP’nin başlatmış olduğu ‘Parti Okulunun, Keşan’da uyguladığı eğitim çalışmalarına katılmış 21-22 Şubat dönem ‘Mor Grup’  elemanları olarak, ilçemize bağlı Yenimuhacir Beldesi’nde ‘Fidan Dik, Kitap Oku Projesi’ni uygulama görevini almıştık. Bu projemizde, 150 adet fıstık çamı dikilecek. 100 adet kitap halkımıza tek tek dağıtılacak ve yine 100 adet çocuk kitabı ilköğretim okuluna bağışlanacak. Amacımız, küllenmekte olan ağaç dikmek, yeşili korumak ve kitap okumak duygularının yeniden güçlenmesi çabalarına destek vermektir. Ayrıca, CHP’nin ‘Az Laf, Çok İş’ sloganını yaşama geçirmek ve halkımızla birlikte her işin başarılabileceğini kanıtlamaktır. Bu projemizi, yarın saat 14.30’dan itibaren Yenimuhacir Beldemizde uygulayacağız. Etkinliğimize ilgi duyan Keşanlılar ve tüm Yenimuhacir Beldesi halkı davetlidir.