CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Keşan İlçe Başkanlığı’nın 10 Kasım 2015 Salı günü başlattığı delege seçimleri devam ediyor. Dün 17.00-21.00 saatleri arasında Yukarı Zaferiye ve Yeni Mahallelerine kayıtlı CHP üyeleri delege seçimi için oy kullandı.

2 MAHALLEYİ DAHA BEYAZ LİSTE ALDI

CHP Keşan İlçe Başkanlığı’nda yapılan seçimlerde ikinci günde de galip yine beyaz liste oldu. Buna göre, Yukarı Zaferiye Mahallesi’nde toplam 231 üye oy kullanırken beyaz liste 150, kırmızı liste 24 yeşil liste 55 oy aldı ve 2 oy da geçersiz sayıldı. Yeni Mahalle’de kullanılan 95 oyun 67’sini beyaz liste, 27’sini kırmızı liste alırken 1 oy geçersiz sayıldı. Beyaz liste; Cumhuriyet, Yenimescit ve Mustafa Kemal Paşa Mahallelerinden sonra Yukarı Zaferiye ve Yeni Mahallelerinde de seçimi önde tamamlayarak 5 mahalleyi almış oldu.

BU AKŞAM İSPAT CAMİİ MAHALLESİ OY KULLANACAK

CHP Keşan İlçe Başkanlığı delege seçimlerini 14 Kasım 2015 tarihine kadar tamamlayacak. Gazetemizin baskıya girdiği saatlerde Aşağı Zaferiye ve Büyük Cami Mahalle seçimleri yapılırken, (Sonuçları gazetemizin yarınki sayısında bulabilirsiniz) bu akşam İspat Cami ve İstasyon mahallelerinde delege seçimleri yapılacak. Seçimler, 17.00-21.00 saatleri arasında, parti lokalinde gerçekleştirilecek. Ayrıca, listelere itiraz etmek isteyenler varsa, belirlenen süre zarfında etmeleri gerekecek.