AYŞİN SEÇİL GEZER

İlk olarak saat 11.00 sıralarında Keşan Ziraat Odası Başkanı Rıfat Mangır ve yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziraat Odası Yönetimi göreve seçilen Erdoğan Gümülcineli ve yönetimine başarılar diledi.

Saat 16.30 sıralarında ise CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve CHP Edirne Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu hayırlı olsun ziyaretine geldi.

Ziyarette konuşan Erdoğan Gümülcineli, şunları söyledi: “ Sayın İl Başkanım, Kadın Kolları Başkanım hoş geldiniz. Kongre süreci yaşadık, İlçe Kongreleri tamamlanmış oldu. Önümüzde 6 Ocak’ta İl Kongresi gerçekleştirilecek. İl Başkanım ve Kadın Kolları Başkanımın ziyaretinin sebebi, yeni göreve gelen İlçe Başkanları ve İlçe Yönetimini ziyaret. Herhangi bir adaylık ile ilgili ziyaretlerde bulunmuyorlar, şu anki görevleri devam ettiği için yeni oluşan yönetimlere hayırlı olsun ziyaretine gelmişler. Biz kendilerine teşekkür ediyoruz.”

YENİ YÖNETİMİ KUTLAMAK İÇİN GELDİM

Gümülcineli’nin ardından Pekcanlı söz aldı. Pekcanlı yeni yönetimi tebrik ederek, “Biz hayırlı olsun ziyaretimizi bir hafta geciktirmemizin nedeni; gençlik kollarını bekledik. Kadın kollarımız kaldı, adaylık sürecine geldiğimizde kadın kollarına da hayırlı olsun diyeceğim. Yeni yönetimimizi ve Erdoğan Başkanımızı hayırlı olsuna geldik. Parti büyüklerimden gördüğüm mevcut olan, görevde olan, seçilen İlçe Başkanlarımızı usul ziyareti, farklı bir anlam yüklemek istemiyorum. Örgütlerin nabzı doğrultusunda gerek adaylık sürecinde, belki de daha sık geleceğiz. Ben yeni yönetimi, Erdoğan Başkanımı, Gençlik kollarımızın yeni yönetimini kutlamak için geldim. Yeni yönetime başarılar diliyorum.” dedi.