Cumhuriyet Halk Partisi Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, önceki gün yaptığı açıklamada, mahallelerde yapılacak delege seçimleri ve ilçe kongresi hakkında bilgi verdi.

MAHALLE DELEGE SEÇİMLERİ İLÇE LOKALİNDE 17.00-21.00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAK

CHP’de 1 Kasım milletvekili genel seçimleri nedeniyle durdurulan delege ve kongre sürecinin yeniden başladığını söyleyen Gümülcineli, “CHP Genel Merkezi’nden gelen genelge gereği ilçelerde, delege seçimlerinin 15-16 Kasım 2015 tarihinde tamamlanması gerekiyor. Biz de yönetim kurulu toplantısında, delege seçimlerinin ne zaman yapılacağını belirledik. Bu çerçevede, 10 Kasım’da Yenimescit, Mustafa Kemal Paşa ve Cumhuriyet mahallelerinde; 11 Kasım’da Yukarı Zaferiye ve Yeni Mahalle’de; 12 Kasım’da Aşağı Zaferiye ve Büyükcami mahallelerinde; 13 Kasım’da İspat Cami ve İstasyon mahallelerinde delege seçimleri yapılacak. Seçimler, 17.00-21.00 saatleri arasında, parti lokalinde gerçekleştirilecek. Ayrıca, listelere itiraz etmek isteyenler varsa, belirlenen süre zarfında etmeleri gerekiyor.” dedi.

DEMOKRATİK, SAĞLIKLI VE ŞAİBESİZ BİR SEÇİM YAPMA GAYRETİNDEYİZ

 Gümülcineli sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm parti üyelerimizin delege seçimlerinde, ilçe lokaline gelerek, oy kullanmaya davet ediyorum. Seçimlere gereken hassasiyetin gösterilmesini istiyorum. Demokratik, sağlıklı ve şaibesiz bir seçim yapma gayreti içerisindeyiz. Bundan ötürü de, tüm mahalleleri bir gün içerisinde değil; daha geniş bir zamana yayarak yapmayı planlıyoruz. Amacımız; üyelerimizin rahat bir ortamda oylarını kullanmasıdır.”

İLÇE KONGRESİ 29 KASIM YA DA 6 ARALIK’TA YAPILACAK

Delege seçimlerinin ardından ilçe kongrelerinin yapılmaya başlanacağını ifade eden Gümülcineli sözlerini şöyle tamamladı: “İlçe kongreleri; 15 Kasım-6 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacak. İl ve ilçe yönetimleri bir araya gelerek, ilçe kongrelerinin ne zaman yapılacağı yönünde görüşülecek ve tarih belirlenecek. İlçe kongremizi büyük ihtimalle; 29 Kasım ya da 6 Aralık 2015 tarihinde yapmayı planlıyoruz. Delege ve kongre sürecinin hayırlı olmasını diliyorum.”