Cumhuriyet Halk Partisi İpsala İl Genel Meclisi Üyesi Necmi Sınır, partisinin İpsala İlçe Merkezinde yaptığı basın toplantısında yeniden aday adayı olduğunu açıkladı.

Sınır, “Görev yaptığım 2009 yılından bu yana katılımcılığa, dostluğa, paylaşımcılığa, eşitliğe, adalete ve dürüstlüğe özen göstererek her geçen gün işi öğrenerek istek ve büyük bir gayretle partim CHP’yi temsil etmek adına dört elle sarıldım. CHP’nin çok büyük bir aile olduğunu bilerek ilçe örgütüm ve grup başkanlığımız olan il örgütü ile prensipli, düzenli ve ilkeli olarak çalıştım.
Her zaman Cumhuriyetin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin emrinde ve hizmetinde olacağımı bütün kalbimle tekrarlıyorum.
Görev süremin sonuna kadar İpsala halkının bana verdiği destekle ilçemiz ve köylerimizde yaşayan insanlarımıza verdiğim sözleri yerine getirmek adına aynı şevk ve heyecanla çalışacağım. Halkla birlikte halkın içinde İpsala’nın köylerini mekansal olarak yol, kanalizasyon, içme suyu ve köy yerleşim alanlarının daha düzenli, konforlu, özgür ve onurlu bir yaşam alanı haline getirmek için yapacağımız çok daha fazla işlerimiz olduğu inancıyla İpsala İl Genel Meclis Üyeliği görevine bir kez daha talibim.
İpsala İl Genel Meclis Üyeliği adaylığımızın, en güzelini ve başarılısını hak eden ilçemize layık ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Basın toplantısının ardından Sınır, dosyasını İlçe Başkanı Tevfik Dirik’e teslim etti.