Cennettepe’nin pazar günleri, çocuklara yönelik düzenlediği etkinlikler devam ediyor. Dün de kişisel gelişime katkıda bulunan el becerileri ve oyunlar; müzik eşliğinde çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Kişisel drama eğitmeni, palyaço ve seramik eğitmenlerinin görev aldığı etkinlikte minikler doyasıya eğlenirken, bir yandan da el becerilerini geliştirdiler.



Etkinliklerin her hafta devam edeceğini belirten Cennettepe Tesisleri Sahibi Suat Bekyar, “Yapılan işe baktıkça çok seviniyorum. Kişisel gelişimi destekleyen bu tür etkinlikler Keşan’da bir ilk. Çocuklar, seramik hocası eşliğinde yaptıkları işleri, Anneler Günü’nde annelerine armağan edecekler.

Yaz döneminde etkinliği açık havada yapacağız. Gelenek haline getirmeyi planladığımız etkinliğimiz her hafta devam edecek.” dedi.   

Cennettepe’nin Keşan’ın önemli bir değeri olduğunun altını çizen Halkla İlişkiler Müdürü Reyhan Balcı ise “Bizler için, çocukların eğlendiklerini görmekten daha büyük bir ödül yok. Onları mutlu görmek bizi de mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Dün miniklerin ellerinde şekillenen seramik işlerin, hafta içerisinde fırınlanarak, önümüzdeki pazar günü çocuklar tarafından boyanacağını dile getiren Seramik Eğitmeni Elif Gezer de, miniklerin Anneler Günü için harıl harıl çalıştıklarını kaydetti.