Yer: Keşan

Konu: uyuşturucu, cinsellik, taciz, şantaj, tehdit, yalan, mağduriyet...

Olay kahramanları: 14-25 yaş arasındaki kız ve erkek çocukları ile gençler...

 

(Dünden devam)

16 yaşındaki Ayşe’ye dantelli jartiyer alınır ve iç çamaşırı olarak bunu giyer. Tabii, üzerine de pantolonunu giyer. Makyaj malzemeleri ile de en az 3-4 yaş daha büyük gösterilen Ayşe, kurtlar sofrasına hazırlanmıştır. Sırada çıtırlardan hoşlanan kurbanla biraraya gelme kalmıştır. Bir de plan gereği kurbanın dikkati şişe çevirmece oyunu ile çekilecektir. Birkaç kişi birarada ve çevrilen şişe kime denk gelirse başlayacak striptiz yapmaya! Ve çırılçıplak kalacak olan Ayşe, çıtır sevdalısı olan kurbanı seksi görüntüsü ile çıldırtacaktı. Nihayet bir başka evde biraraya gelindi. Ortada bir şişe, Ayşe, kurban ve birkaç kişi daha bu şişenin etrafındaydı. Şişe çevrildi ve Ayşe’ye denk geldi. Oyun bu ya(!), Ayşe hemen üzerindeki pantolonunu çıkardı. Şişe çevirmece oyunu, şişenin etrafındakilerden Ayşe’nin iç çamaşırları ile kalıncaya, diğerlerinin ise bazı kıyafetlerini çıkarıncaya kadar devam etti. Bu arada şişe çevirmece oyunu sırasında alkol alınıyor, hatta bir ara kurbanın alkolüne konması düşünülen uyuşturucu haptan ise ters etki yapmasından dolayı korkulup vazgeçildi. Daha sonra planı tezgahlayan aktörlerden biri ile Ayşe, erotik sahneler sergilemeye başladı. Öpüşmeyle başlayan erotik sahnelerde niyet; kurbanı tahrik etmek ve yatağa çekmekti. İstenilen sonuca ulaşıldı, aktörlerden birinin Ayşe’ye sıkı sıkı tembihi ise parayı almadan yatağa girmemesi oldu. Ayşe, kurbana yaklaşık 2 bin TL paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Ancak kurbanın üzerinde bu kadar para yoktu. Bir miktarını peşin verip (yatağa girmeden önce), geriye kalanı için de ertesi gün için söz verdi. Sözü alan Ayşe ile kurban, cinsel ilişkiye girerek, birlikte oldu. Bu arada en can alıcı nokta ise cinsel ilişkiye girildiği anda odanın bir köşesine yerleştirilen görüntülü kayıt cihazıydı. Yine cinsel ilişki sırasında odanın ışığı kapatılmayacak ve cinsel birliktelik görüntülü kayıt cihazına net olarak yansıyacaktı. Öyle de oldu. Gecenin bir vaktine kadar devam eden bu cinsel birliktelik sonrası, kurban ve planın birkaç aktörü evden ayrılırken, aktörler bir süre sonra bonzai ve uyuşturucu haplarla eve geri döndüler. Ayşe ve aktörler önce uyuşturucu hap kullandı gecenin devamında daha sonra da bonzai içtiler. Sonra da Ayşe ile kurban arasında yaşanan cinsel birlikteliğin görüntülerini hep birlikte seyrettiler. Hem kurban hem de Ayşe çok net belli oluyordu görüntülerde. Sabaha karşı ise sıra baliye gelmişti ve hep birlikte bali çektiler. Ayşe bu gecenin sabahında ikinci cinsel birlikteliğini yaşadı aktörlerden birisi ile. Aldığı uyuşturucu maddelerle karşı koyması mümkün olmadığı gibi karşı koyacak bir davranışta da bulunmadı. Her şey olup bittikten sonra ise tehdit edildi Ayşe, olan biteni kimseye söylememesi için. Çünkü ilişkinin kaydında Ayşe de görünüyordu ve yanarlarsa hep birlikte yanacaklardı!

Bu arada Ayşe’nin bir sevgilisi vardı ve bütün olan bitenlerden haberdardı. Sevgilisinin Ayşe’ye uyarısı ise plan hazırladıkları kişilerin kurnaz olduğu ve parasını yedirtmemesi tavsiyesi oldu. Ayşe’nin çevresinde olan kişilerin (erkek) büyük çoğunluğu bonzai kullanıyordu. Farklı ortamlarda yaşadıkları buluşmalarda Ayşe’ye de bonzai veriyorlar, hatta Ayşe’nin bir kız arkadaşı da ilk bonzai deneyimini bu grupla birlikte yaşamıştı.

Yine Ayşe’nin cep telefonuna bir gün bir mesaj geldi, ne yaptığı soran masumane bir mesaj. Ayşe önce mesajın kimden geldiğini anlayamadı ama sonra bu kişinin aracına atlayıp Keşan’ın meşhur Radyolink Yolu’na gitti. Burada kendisine yapılan teklif oldukça can alıcıydı! Yaptıkları bütün planlardan haberdar olduğunu Ayşe’ye söyleyen bu kişi, plan ortaklarını terk edip, kendisiyle birlikte hareket etmesini söyledi. Kendisinin tecrübeli olduğunu ifade eden bu kişi Ayşe’ye, ‘seni ben büyüteyim!’ ifadesini kullandı. Ayşe’yi öpmeye de yeltenen bu kişi, Ayşe’nin itirazı üzerine geri çekilip, üstelemedi. Ve bu görüşmenin ardından Ayşe’yi okuluna bıraktı. Bu görüşme sabah saatlerinde olurken, Ayşe’ye aynı kişiden yine mesaj geldi. (Devamı yarın)