(Dünden devam)

Mesaja cevap olarak okulda olduğunu belirten Ayşe’ye bu kez gelen mesajla ise kendisinin evde olduğu ve oraya gelmesi istendi. Dersi olduğunu belirten Ayşe’ye bu kez gelen cevap, ‘başkaları için okulu astın bir kez de benim için as!’ oldu. Ayşe ısrarla okul çıkışı uğrayabileceğini belirtti ve aldığı cevap ‘okul çıkışı ev kalabalık olur’ şeklindeydi. Ayşe ve o kişi aralarında geçen mesajlaşmalar bu şekilde devam ederken, okul çıkışı yine o evde aldı soluğu Ayşe. Evin kalabalık olmasında ötürü de diğer kişilerin haberi olmadan bir odaya geçirilen Ayşe’nin eline bir sigara ve bir bira da verildi. Ayşe sigarasını dumanlar ve birasını yudumlarken, sık sık ziyaret de edildi bu kişi tarafından, yalnız kaldığı odada. Sonra bu kişi Ayşe’ye cinsel gücü artırıcı hap aldığını ve bu haptan bir tane de kendisinin yutmasını söyledi. Ayşe’nin gerek olmadığını söylemesi üzerine, ortadan kırıp yarı yarıya kullanmasını teklif etti bu kişi Ayşe’ye. Bu teklifi geri çevirmedi ve cinsel gücü artırıcı hapın yarısını attı ağzına Ayşe. Hapı içmesinden kısa süre sonra sersemleyen ve mayışan Ayşe, uzandı. Emeline ulaşan diğer kişi ise Ayşe ile cinsel birliktelik yaşamak için can atıyordu. Ayşe hapın etkisiyle istemekle istememek arasında kalmıştı. Ne karşı koyacak gücü vardı, ne de karşı koymaya çalıştı. Ayşe’nin üzerindeki kıyafetleri çıkaran ve tamamen soyan bu kişi, Ayşe ile cinsel birlikteliğe girdi ancak orgazm olamadı.

Ayşe bu kişiyle mesajlaşırken aralarında cinsel birliktelik geçeceğine karşı bir düşüncesi yoktu. O ilk kurbandan gelecek olan paranın akıbetini merak etmişti. Bir de Ayşe, kurbanla yaşadığı cinsel ilişki sonrası kullandığı bir başka uyuşturucu hap nedeniyle de halüsinasyonlar görmeye başlamıştı.

Ayşe, o gün yaşadığı ilişki sonrası evde bulunan bir kız arkadaşı ve cinsel ilişkiye girdiği kişiyle ve kurulan planın kahramanı olan kişiyle evden ayrıldı ve araçla kız arkadaşı gideceği yere, kendisi ise evinin yakınlarında bir yerde bırakıldı. Bu olaydan sonra Ayşe, birkaç gün evden sadece okuluna gitmek üzere çıktı. Yine bir süre sonra Ayşe, kurbandan gelecek paranın devamı için plan kahramanına mesaj atıp, her şeyin yolunda olup olmadığını sordu. Ayşe’ye kurban tarafından bekledikleri cevabı verildi.

                                                                               ***

16 yaşındaki Ayşe’nin bütün bu yaşadıklarından 2 yıl önce yani 14 yaşında iken ilk cinsel deneyimi olmuştu. Bakireliğini 14 yaşında kaybeden Ayşe’nin kendisinden 13 yaş büyük bir erkekle olmuştu ilk cinsel birlikteliği. Bir arkadaş ortamında tanıştıkları bir erkekle 5-6 ay süreyle cafe ve araçta başlayan buluşmaları ve bu buluşmalar sırasındaki yakınlaşmaları, ev ortamındaki ikinci buluşmalarında güven tazeleyen bu kişi Ayşe’yi ikna etmişti. Resmen evli olan ancak eşiyle aynı evi paylaşmayan ve Ayşe’den 13 yaş büyük olan bu kişi, Ayşe’nin bekaretini almıştı. Tabii ilk ilişki sırasında kan gelmemesi nedeniyle de Ayşe’yi bakire olmamakla suçlayan bu kişi, Ayşe’ye kendisini kandırdığını bile söyledi. Ancak Ayşe ilişki sonrası eve gittiğinde iç çamaşırında kan görmüş ve bakire olduğu konusunda bu kişiyi ikna etmişti. Henüz ilköğretim öğrencisi olan Ayşe’nin kendisinden 13 yaş büyük olan bu erkekle buluşmalarında zaman zaman tartışmalar yaşanıyor ve Ayşe’nin sinir krizi geçirdiği de oluyordu. Hatta kendisinden 13 yaş büyük olan sevgilisi tarafından hastanede tedaviye bile götürüldüğü oluyordu Ayşe’nin. Yaklaşık 2 yıl kadar kendisinden 13 yaş büyük olan sevgilisiyle ilişkisi devam eden Ayşe, bekar evinde, araçta, başka bir arkadaşlarının evinde olmak üzere birçok kez cinsel birliktelik yaşadı bu kişiyle, hem de hiç korunmadan. Bir günde 8 kez cinsel birliktelik dahi yaşamıştı bu kişiyle Ayşe! (Devamı yarın)