AYGÜL KONAR

Son günlerde yaşanan orman yangınları nedeniyle TEMA Vakfı hem internet sayfasında hem sosyal medya hesaplarında paylaştığı mesajla yeni bir kampanya başlatacağını duyurdu.

TEMA Vakfı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı; “Ülkemizde çıkan orman yangınları sebebi ile zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için 30 Temmuz saat 12:00'da kampanyamızı başlatıyoruz.”

Konu üzerine bilgilendirmede bulunan TEMA Vakfı Edirne Temsilcisi Şirin Çoğal, Ülkemizde çıkan orman yangınları sebebi ile zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için başlattığımız çalışmaya fidan bağışlayarak katkı sağlayabilirsiniz. #YenidenYeşerteceğiz 1 fidan: 10 TL. Online fidan bağışlarınız için: www.tema.org.tr/yenidenyesertecegiz

Havale/EFT bağışlarınız için:

Türkiye İş Bankası - Levent Şubesi

Hesap Adı: TEMA Vakfı

Şube Kodu: 1035

Hesap No: 1488866

IBAN: TR46 0006 4000 0011 0351 4888 66

Açıklama kısmına bağış yapmak istediğiniz il ismini yazabilirsiniz. Yalnızca tema.org.tr üzerinden yapılan bağışlarda e-sertifika gönderimi yapılmaktadır. Web sitemizde aşırı yoğunluk sebebi ile aksaklıklar yaşanabilir. Kısa aralıklarla tekrar denemenizi rica ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Fidan bağışı kampanyasına ilk desteğin Filiz Okulları ve Bahçeşehir Koleji’nden geldiğini söyleyen Şirin Çoğal, Keşan Ticaret Sanayi Odası’nın da kampanyaya destek olacaklarını belirtti.