Türkiye’nin sayılı Ticaret ve Sanayi odalarının başında gelen, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, tarihinde bir ilk’e daha imza atarak, medyayı da yakın takibe aldı.

Özellikle, Odalar Borsalar Birliği ve Üye Odaların, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanı’nın; Ulusal ve Yerel Basın, İnternet ve TV.’de çıkan tüm haberleri her sabah Çorlu TSO’ya ulaştırılacak. Ayrıca hizmetin kapsamı Aylık Dijital Arşiv CD’sini de içermekte.

Değişen ve gelişen teknolojik koşullar karşısında, kendilerinin de bu koşullara ayak uydurmalarının kaçınılmaz olduğunu dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, böyle bir hizmetle kendileri ve kurumla ilgili her türlü haber ve bilgiye anında sahip olduklarını belirtti.

Bu hizmetle, ilgili alanda çalışan personellerinin zamanını daha verimli kullandığını, dolayısıyla kurumun işleyişi açısından nitelikli verilere zamanın da  ulaştıklarını sözlerine ekleyen Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, kurumların, kendi vizyonları ve yatırımları açısından, bu tür hizmetleri zamanında ve verimli bir şekilde kullanması gerektiğini belirtti. Günümüz dünyasında “Nitelikli bilgi sahibi olmanın, bir adım önde olmak” anlamına geldiğini belirten Başkan Enis Sülün, böyle nitelikli bir hizmeti almaktan çok mutlu olduklarını ve kendilerine yansımalarının çok etkili olacağını belirtti.

TSO olarak, büyük projelerinin her geçen gün hayata geçtiğini belirten Başkan Sülün, Projelerinin yansımalarının Çorlu ile sınırlı kalmayıp, etkilerinin Trakya ve Marmara Bölgesine katma değer sağlayacak özellikte olduğunu sözlerine ekleyen Sülün, “Ortak akılla, büyük proje”lere imza atacaklarını ve yakaladıkları bu sinerjiyi çok iyi değerlendireceklerini söyledi. Hizmet için, Üyeleri ve Çorlu’ya sözleri olduğunu, bunu da hızlı adımlarla gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Böyle bir hizmetin, Medya Takip alanında Türkiye’nin en büyük teknolojik yatırımına sahip kuruluşu, Ajans Press’ten almış olmalarının ayrıca mutluluk verici olduğunu dile getiren Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün, hizmetlerinin Ajans Pres’in Trakya Bölge Temsilciliği tarafından her gün yakın takipte tutulduğunu belirtti.

Medya Takip Hizmet Anlaşması, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası adına, Yönetim Kurulu Başkanı Enis SÜLÜN, Ajans Press adına Trakya Bölge Temsilcisi Oğuz Geçici tarafından imzalanmıştır.