HABER MERKEZİ

Saat 09.30 sıralarında Çetin Otel’de başlayan toplantıya; AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Zümbül, Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu ile Keşan Belediye Meclis Üyesi adayları katıldı. Toplantıda konuşan Helvacıoğlu, yapılan ittifakın Keşan açısından çok büyük kazanç sağlayacağını söyledi.

“KEŞAN İÇİN BİR ARAYA GELEN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

25 kişilik meclis listesini oluşturduklarını belirten Mustafa Helvacıoğlu, “Genç ve dinamik bir ekibiz. 

Biz Keşan için bir araya gelen büyük bir aileyiz. Keşan'ın gelişimini mahalle mahalle hep beraber yaşayacağız. Hep birlikte çalışacağız. Biz kazandığımızda tüm Keşan kazanacak. Hizmete ihtiyaç olduğunun Keşan farkında. İyi bir rüzgâr oluşturduk. Hükümetin desteği hizmet açısından çok önemli. Çalışmalarımızı başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Bu başarılı çalışmaların başka adaylar tarafından da takip edildiğini biliyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz ve örnek olduğumuzun farkındayız. Çalışma programımız iyi bir şekilde ilerliyor. Başarmak için yola çıktık Başkan olmak için değil, çalışmak için yola çıktık.” dedi.

“PROJELERİMİZ BU ÇARESİZLİĞE ÇÖZÜM OLACAK”

Çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Mustafa Helvacıoğlu, şunları söyledi: “Çalışmalarımızın meyvelerini almaya başladık. Çalışma programımızı çok öncesinden tasarladık. Çalışmalar konusunda oldukça önde olduğumuzu düşünüyorum. ‘Yeter artık’ denilen bir feryat görüyorum. Projeler üzerine çalışmaya devam ediyoruz. Projelerimiz bu çaresizliğe çözüm olacak.”

“BIRAKIN YOL YAPMAYI, YAMA YAPMAYA GÜÇLERİ YOK”

Helvacıoğlu, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Biz Keşan’ın yerel kalkınmasına ve istihdama odaklanalım. Bırakın yol yapmayı, yama yapmaya güçleri yok. Belediye bu halde. Plansız çalışılmaz. Biz belediyeyi yoğun bakımdan çıkaracağız. Kaynaklar kullanılmıyor. Ciddi sıkıntılar var. Önceliğimiz kaynak yaratmak olacak. Bu mecliste tarihe geçeceğiz. Yeni bir model getiriyoruz. Bakanlar kurulu gibi ‘Çözüm Kurulları’mız olacak. Alanında uzman ve ilgili kişilerden kendi alanlarında yardım alacağız. Bu kurullar Belediye’nin politikalarına yön verecek. ‘Çözüm Kurulları’ öylesine oluşturulmuş kurullar değil. Kurullar sayesinde ortak aklı ortaya çıkaracak aynı zamanda süratli ve verimli kararlar alacağız.  Dönemimizde her Keşanlının yeri olacak. Ben yaptım oldu anlayışını ortadan kaldıracağız. Sorunları, bu aile hep birlikte çözecek. Köylerimiz de dahil olmak üzere 85 binin belediyesi olacağız.”

Konuşmanın ardından toplantı devam etti.