AYGÜL KONAR

Dün, saat 13.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Garnizon Komutanı Piy. Alb. Öztürk Mustafa Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Erdem Sarıbaş, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, Beyendik Belediye Başkanı Muhammet Örnek, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakamlık, Tugay Komutanlığı ve Keşan Belediye Başkanlığı çelenklerinin, Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başlayan tören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ahirete intikal eden şehitlerimiz ve gazilerimizin anısına durulan bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşımız ile son buldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın dün gerçekleştirilen resmi töreninin sona ermesinin ardından, AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Keşan İlçe Başkanlığı, İYİ Parti Keşan İlçe Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi Keşan İlçe Başkanlığı, CKD (Cumhuriyet Kadınları Derneği) Keşan Şubesi ve Eğitim-İş Keşan Temsilciliği'nin başkanları ve temsilcileri de Atatürk Anıtı önüne çelenk bıraktı.