HABER MERKEZİ

“Yeni Mahalle'me Yeni Muhtar” ve “Yeni Yılınız Yeniliklerle Dolu Bir Yıl Olsun” sloganları ile yola çıktığını belirten İbrahim Dağ, “Çıktığım, mahalle sakinlerime hizmet yolunda, birçok yeniliklere imza atarak kişiliğimi ve vizyonumu ortaya koymanın mutluluğunu yaşadım ve yaşattım.
Seçim çalışmalarımda; ailemin tüm fertleri, aza adaylarım, dostlarım ve arkadaşlarımla birlikte görev bölümleri yaparak tam 2.183 Yeni Mahalle sakinimizin kapısını çalıp ‘Merhaba’ dedik. Farklı aktivite ve uygulamalar yapıp, tek vücut olduk. Katkı sağlayan herkese ve özellikle mahalle sakinlerime çok teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Seçilmesi durumunda; farklı, pratik, akılcı çalışmalara imza atacağını kaydeden İbrahim Dağ, şunları söyledi: “Adaylık sürecinde nasıl çalıştıysam, mahalle sakinlerimizin teveccühü ile seçilmem durumunda da aynı şekilde hatta çok daha aktif biçimde çalışmalarımı sürdüreceğim. Bundan hiç bir mahalle sakinimizin şüphesi olmasın. Güvenmeleri yeterli.”

MAHALLEMİZDE, KANAAT ÖNDERLERİ GURUBU OLUŞTURACAĞIZ”
İbrahim Dağ, muhtar olarak seçilmesi durumunda yapacaklarını şöyle anlattı: “Sosyal muhtar olacağım. Site ve blok yöneticilerimizle 4 ayda bir düzenli toplantılar yapacağız. Muhtarlıkta işi olanlar kolay ulaşacak, aradığında muhtarlık binasında bulacak. Planlı hareket edecek, mahallemi karış karış her gün gezeceğim. Mahallemizde, kanaat önderleri gurubu oluşturacağız. Mahalle sakinlerimizle iletişimde, teknolojinin imkânlarından faydalanacağız.  Çevreci bir tutum izleyerek, mahallemizi çok daha yeşil, çok daha güzel bir mahalle yapmak için ne gerekiyor ise yapılacak. Yenilikçi yaklaşımlarla mahallemizi markalaştıracağız. Duyarlı davranarak, özel günlerde birlikte ve tek yürek olup sosyalleşmek için organizasyonlar yapacağız. Daima planlı çalışarak; hiçbir işimizin aksamasına, mahalle sakinimizin mağduriyetine mahal vermeyeceğiz. Yeni mahallemizde ikamet eden ancak mahallemizde ikametleri olmayan çok öğrencimiz var, onların muhtarlık işlerinde ücret almayacağız. Birbirimizin derdiyle dertlenecek, neşesine ortak olacağız. Sosyalleşmek için ortak kullanım alanlarını oluşturulmasında öncü olacağız. Sorunların çözümünde, taleplerin yerine getirilmesinde hızlı davranacağız.”

Vadettiklerini yerine getirmek için, mesai kavramı olmadan gece gündüz çalışacağını kaydeden İbrahim Dağ, “Mahalle halkımızdan bugüne kadar edindiğim intiba ve cesaretle, bu göreve, beni layık göreceklerine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.