S.S. 25 No’lu Keşan Şehiriçi Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Davut Aydın, Keşan’da minibüsçülerin hizmet kalitesini artırmak amacıyla yeni uygulamalar planladıklarını belirtti.

Keşan Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri’nin devam ettiğini belirten Aydın, dolmuş saatlerindeki değişiklikten birçok vatandaşın haberinin olmadığını söyledi.

Ramazan Etkinlikleri’nin, gece geç saatlere kadar sürdüğünü ve uzak yerlerde yapıldığını belirten Davut Aydın, sürücülerin bu konuda duyarlı davrandıklarını, vatandaşları 23.35’e kadar beklediklerini hatta bu saatin Ramazan dolayısıyla 23.50’lere kadar uzadığını dile getirerek, şöyle devam etti: “Vatandaşların büyük bir çoğunluğu gece, Kipa ve Cennet Bahçesi civarında oluyor. Oradan gelecek vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Kipa’dan saat 23.35’te aracımız kalkıyor. Birçok bölgede ise 30 dakika uzattık. Ramazan etkinliğinin sürdüğü yerlerde sürücülerimiz daha duyarlı davranarak etkinliğin bitmesi ile birlikte hareket ediyor. Vatandaşlarımız, hiç çekinmeden belediyenin etkinliklerini izleyebilir. Sürücülerimiz koordineli olarak çalışıyor. Bize oldu. Biz vatandaşlarımızı mağdur etmemek için daha duyarlı hareket ediyoruz.”

Aydın, Keşanlılara en iyi hizmeti verebilmek ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmak için bu kararı aldıklarını belirterek, “Biz aileleri taşıyoruz. Vatandaşlarımızın can güvenliği de bize emanet. Yaptığımız işin bilinci ve sorumluluğundayız. Bu karardan müşterilerim kadar şoförlerimiz de memnun” şeklinde konuştu.