Keşan’ın Efes Yolu üzerinde bulunan kavşaklarda yapılacağı açıklanan düzenlemeler için çalışmalara Destek Kıtaları Kavşağı’ndan başlandı. Çalışma kapsamında Enez Yolu Kavşağı’nın Keşan çıkışı da trafiğe kapatıldı ve bu iki kavşak arasındaki bölünmüş yol tek şeride indirildi.

Önceki akşam başladığı öğrenilen bu yeni düzenlemeye göre, Enez Kavşağı’nda, Keşan şehir çıkışı yolu Enez istikametinde trafiğe kapatıldı. Bu yöne gidecek araçların ya Efes Yolu üzerinde bulunan alt geçitlerden ya da Sanayi Kavşağı’ndan geçmeleri gerekiyor.

Bu arada söz konusu çalışmalar nedeniyle,  Destek Kıtaları Kavşağı’na Ferhat Ağa Köprüsü üzerinden gidilen yolun da trafiğe kapatıldığı, ancak bu yönde araç sürücülerini uyaran hiçbir levha konmadığı görülüyor.

Çalışmaların başladığından habersiz olan çok sayıda araç sürücüsü önceki akşamdan bu yana Ferhat Ağa Köprüsü’nün bulunduğu yolu kullanarak Destek Kıtaları Kavşağı’ndan geçmek istediklerinde toprak birikintisiyle kapanmış bir yol ile karşılaşarak geri dönmek zorunda kalıyor.