HABER MERKEZİ

Uslu’nun içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarıyla ilgili açıklamalarını önceki günkü gazetelerden okuduğunu belirterek sözlerine başlayan Dinç, şunları söyledi: “Bildiğimiz üzere Sayın Başkan bugünlerde göreve gelişinin 14. Yılını tamamlayacak. 14. Yıldır görevde olan bir belediye başkanı için hem kanalizasyon hem de içme suyu ile ilgili yapılacak olan çalışmalar her ne kadar geç kalınmış olsa da her ikisi de Beyendik Halkı adına oldukça önemli çalışmalardır. Bu yüzden Sayın Başkan’ın bu konuda belediye olarak yapacakları çalışmaları son derece yerinde ve doğru bulduğumu belirtmek isterim. Bu konuda da sonuna kadar kendisinin yanındayız.”

Murat Dinç, muhalefet yapmanın mevcut iktidarın yaptığı her şeyi yerli yersiz eleştirmek olmadığını vurgulayarak, “Muhalefet yapmak, yanlış işleri eleştirdiğimiz gibi doğru olan ve halkın yararına olan işleri de desteklemektir. Hatırlayacağınız üzere MHP Beyendik Belde Teşkilatı olarak, daha önce Beyendik Aile Sağlığı Merkezi binasının mantolama ve kalorifer tesisatı işlerinin yapılması konusunda öncülük etmiştik. Sayın Belediye Başkanı ve diğer idareciler de, yaptığımız eleştirilere kayıtsız kalmayıp hem mantolama hem de kalorifer tesisatı işlerini tamamlayıp Aile Sağlığı Merkezi binasını Beyendik Halkına daha sağlıklı ve konforlu bir şekilde hizmet eder hale getirmişlerdi. Yine beldemizde bulunan açık düğün salonunun özellikle yağışlı ve soğuk kış günlerinde yaşanan olumsuzluklardan dolayı en azından üzerinin kapatılması konusunda yaptığımız eleştirilerin neticesinde Sayın Belediye Başkanı ve diğer idareciler gerekli adımları atıp açık olan düğün salonunun üzerini kapatmışlardı. Bu da en azından yağışlı havalarda düğün yapacak olan cemiyet sahiplerini ve Beyendik Halkını en azından rahatlatmış oldu. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Beyendik halkının menfaatine ve yararına olacak olan faydalı işleri bizim için kimin ne şekilde yaptığından kesinlikle gocunmayız. Aksine yapılan iyi işleri takdir eder ve destekleriz. Tabi bu arada bütün bunlar yapılırken Beyendik Halkı’nın gözünden kaçmayan bir şey var. O da herkesin gördüğü ve takdir ettiği gibi ‘MHP öneriyor, AKP yapıyor, CHP bakıyor.” şeklinde konuştu.

Dinç, açıklamasının devamında şunları kaydetti: “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, her ne kadar özellikle son dönemde gerek yapılan gerekse yapılacak olan çalışmaları doğru ve yerinde bulsak da yine de yeterli bulmadığımızı da belirtmek isteriz. Hatırlayacağınız üzere Sayın Başkan’ın ve partisinin geçmiş dönemlerde bir seçim sloganı vardı; ‘Sen Beyendiksin Büyük Düşün!’. Evet. Biz de bu slogandan yola çıkarak Sayın Uslu ve diğer idarecilere tıpkı daha önce olduğu gibi yine bir öneride bulunmak isteriz. Ve Sayın Uslu’ya biraz büyük düşünüp gerekli adımları atmasını ve Beyendik’e doğal gazı getirmesini ödev olarak veriyoruz. Biz bunun araştırmasını yaptık. Ankara’da atılacak bir adımla bu çok rahat gerçekleşir. Yeter ki Sayın Uslu başta olmak üzere diğer idareci arkadaşlar buna inansın. Bizler inanıyoruz.  Ve inanıyoruz ki Sayın Uslu’da bu önerimize kayıtsız kalmayıp en kısa sürede bu konuda adım atacaktır. Eğer isterse kendisine bu konuda mesleğim gereği teknik konularda seve seve yardımcı da olabilirim. Çünkü Beyendik Halkı bunu fazlasıyla hak ediyor. Zaten Sayın Uslu da çok iyi biliyor ki; Doğalgazı Beyendik’e getirdi getirdi. Yoksa biz gelir getiririz.”