HABER MERKEZİ

Farklı yaşlardan oluşan bisikletçiler yeni parkurların açıldığı bu güzergahta arazi ve patikalar konusunda yeni deneyimler elde etti, özellikle genç bisikletçilerin arazi deneyimlerini pekiştirmesi ve zorlu koşullarda bile ekip ruhu ve takım anlayışını elden bırakmaması dikkat çekiciydi.

Faaliyete Velimeşe Bisiklet Grubu VELBİS adına da muhtar Mehmet Erkul ve Şenol Çalabakan katıldı.

DOÇEK Bisikletçileri, düzenlemiş oldukları parkurun merkezi olan Sarıpolat Mahallesine uğramadan önce Çokurdak Çeşme noktasında mola verdi ve Teslim Baba türbesini ziyaret etti. Yemek molası ve ziyaretin ardından pedallarını Sarıpolat Mahallesine döndüren bisikletçiler Mahalle Muhtarı Ayşe Özkan, eski dernek başkanı Mehmet Ali Özçetin ve Sarıpolat halkının sıcak konukseverliği ile karşılandı.

Yapılan sohbet sonrasında belirlemiş oldukları güzergahta turlarına devam eden bisikletçileri Kadıköy Barajında bir sürpriz daha bekliyordu. Bisikletçilere ve konuklara destek amacıyla Kadıköy Barajına gelen DOÇEK Lojistik Ekibi burada çay, karpuz ve kısırdan oluşan ikramlarıyla bisikletçilere motivasyon sağladı.

DOÇEK Yetkilileri yapmış oldukları açıklamada, faaliyetlerine katılan VELBİS Bisikletçilerine, Sarıpolat Mahallesi Muhtarı Ayşe Özkan ve nezdinde elleri öpülesi Sarıpolat halkına, lojistik ekibe ve özellikle heyecanlı ve maceralı parkurda ekip uyumu ve takım ruhuyla hareket eden genç bisikletçilere teşekkür etti.