Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Keşan İlçe Başkanı Doğuş Şimşek, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından dün ilk kez yaptığı değerlendirmede, Keşan’da iyi bir seçim süreci yaşandığını kaydederek, MHP’ye destek veren vatandaşlara ve partililere çok teşekkür etti.

Dün Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapılan mazbata törenine Keşan Belediye Meclis üyesi seçilen Süleyman Eren ile birlikte gelen Şimşek, çıkışta basın mensuplarının sorusu üzerine 30 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

KEŞAN’A YAKIŞAN BİR SEÇİM OLDU

Süleyman Eren'in 5 bin 607 oyla belediye meclisine giren en yüksek oy almış üye olduğunu söyleyen Şimşek, çıkan sonuçların Keşan için hayırlı olması temennisinde bulundu ve “İyi bir seçim süreci yaşandı. Demokrasi şöleni şeklinde, kavga ve kırgınlıklar yaşanmadan Keşan'a yakışan bir seçim süreci yaşadık.” dedi.  

Seçim kampanyası sürecinde MHP’ye destek olan tüm seçmen ve partililere teşekkür eden Şimşek, "Seçilen herkese başarılar dilerim. Dileriz Keşan'ımıza hizmet etmek için şevkle çalışarak başarılı işlere imza atarlar. Allah hepsinin yardımcısı olsun, hayırlı, uğurlu olsun.” diye konuştu.

EREN: ALDIĞIMIZ OYLARIN HAKKINI VERECEĞİZ

MHP’nin Keşan Belediye Meclisi’ndeki tek üyesi olan Süleyman Eren de burada yaptığı kısa açıklamada aldıkları oyun ve kendilerine verilen desteğin hakkını vereceğini belirterek, şöyle konuştu: “Bizi buraya layık gören yönetimime ve seçmenlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah onları utandırmayacağız. Keşan için hayırlı olan işlerde beraber hareket edeceğiz. Ancak, muhalefet etme görevi düştüğünde muhalefet yapacağız. Partimiz için halkımız için mücadelemize devam edeceğiz ve aldığımız oyların hakkını vereceğiz.”