Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde Döner Sokak’a yapılan parke taşı döşemesi dikkat çekti. Yaklaşık 100 metre uzunluğunda ve yaklaşık 10 metre genişliğinde olan sokağın sonunda sadece bir ev bulunuyor. Sokağın sonu ve her iki yanı ise tarlalık alan ve sadece Evgen Sokak’la bağlantılı bulunuyor.

Evgen Sokak’taki yolda ise oldukça büyük çukurlar var. Evgen Sokak; Anafartalar Caddesi’ni Ülkü Sokak üzerinden Atatürk Bulvarı’na bağlıyor ve bu yoldan birçok araç geçiş yapıyor. Bu sokak üzerindeki çukurlara dikkat çeken mahalle halkı ise, “Yıllardır bu sokak üzerindeki çukurlar kapatılmadı ve doğru düzgün bir çalışma yapılmadı. İki araç yanyana gelse, geçiş yaparken biri durmak zorunda ya da yoldan çıkmak zorunda kalıyor. Bu yolda iyileştirme çalışması yapılmazken, tek bir ailenin kullandığı sokağın parke taşı ile döşenmesi ‘neden, niçin?’ sorularını da beraberinde getiriyor. Belediye hizmetleri kişiye özel mi yoksa toplum yararına mı? Gelecekte bu sokak üzerinde evler olacak düşüncesi ile yapıldıysa da, önce birçok hanenin bulunduğu yollar dikkate alınmalı. Şu anda o sokakta tek hane bulunuyor, bir de koyunlar tarlada otluyor!” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Nazmi Başar Caddesi ile Millet Caddesi arasında kalan Kardelen Sokak’ta ise birçok ev bulunması ve caddelere bağlantısı olduğu halde aylarca çukurların kapatılması beklenmiş, geçtiğimiz günlerde geçici bir çalışma yapılmıştı. Aynı sokağın, Vali Fahri Yücel Caddesi tarafına kalan kısmının ise parke taşı döşeli olması, vatandaş tarafından ‘çifte standart’ olarak değerlendiriliyor.