DP (Demokrat Parti) Keşan İlçe Başkanlığı, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetim Seçimleri’nde, partisinin Beyendik belediye başkan adayı ile il genel meclisi adayını tanıttı.

Konuyla ilgili olarak gerçekleştirilen yemekli toplantı, geçen perşembe günü Çamlıca Restaurant’ta yapıldı. Saat 19.30 sıralarında başlayan toplantıya; DP Edirne İl Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Eren, Keşan İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kumkale, Beyendik belediye başkanı adayı Cemil Gülver, meclis üyeleri, Edirne İl Genel Meclisi adayı Özlem Taşan ve partililer katıldı.

KUMKALE: AMAÇ BİRLİK BERABERLİĞİ ARTIRMAK

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kumkale, gecenin düzenlenmesinin amacının, parti içerisindeki birlik beraberlik düşüncelerinin pekiştirilmesi olduğunu belirterek, DP’nin bu ay sonunda yapılacak yerel yönetim seçimlerinde Keşan belediye başkan adayı göstermeyeceğini, bunun yerine, Beyendik belediye başkanı adayı ve meclis adayları ile Edirne İl Genel Meclisi adayının tanıtılacağını ifade etti. Bülent Kumkale, Beyendik’te Cemil Gülver’in, Edirne İl Genel Meclisi’nde ise Özlem Taşan’ın aday olduklarını açıkladı ve Taşan’ın, Keşan’daki il genel meclisi adayları içerisindeki tek kadın olduğunu sözlerine ekledi. 

EREN: TÜM DESTEĞİMİZLE ADAYLARIMIZIN YANINDAYIZ

Daha sonra söz alan Mehmet Eren, Demokrat Partilileri biraraya getiren bu organizasyonda bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, 31 Mart’ta başarıyla sonuçlanacak bir organizasyonun temelini atmak için toplandıklarını söyledi. Eren, “Tüm desteğimizle adaylarımızın yanındayız.” dedi. Mehmet Eren, İl Genel Meclisi adayı Özlem Taşan’ın Keşan için önemli bir kazanç olduğunu da vurgulayarak şunları söyledi: “DP’nin olmadığı bir seçim düşünülemez. DP, seçimlerde olduğu sürece, seçimler daha bir renkli geçecektir. Seçimler, sadece adaylarımızın güvenilirliğinin değil, aynı zamanda, başarımızın test edileceği bir seçim olacaktır.”

GÜLVER: HEPİNİZİ SEVİNDİRECEĞİM GİBİ GELİYOR

Mehmet Eren’den sonra söz alan Cemil Gülver, Beyendik’te iki dönem belediye başkanlığı yaptığını ön plana çıkararak, ayrıca belediyede; yazı işleri, muhasebe ve evlendirme memurluğu görevlerinde çalıştığını söyledi. Halkın desteğinden dolayı umutlu olduğunu da kaydeden Gülver, “Beyendik’te halkın tercihi sanırım Demokrat Parti olacak. Hepinizi sevindireceğim gibi geliyor.” dedi.

ÖZLEM TAŞAN: YENİ UMUT VE BAŞLANGIÇLA YOLA ÇIKTIM

Adaylığının hayırlı olması dileğinde bulunarak sözlerine başlayan Taşan da, “Yeni bir umut ve başlangıçla yola çıktım. 31 Mart’ta görüşmek üzere.” şeklinde kısa bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından, hep birlikte yenilen akşam yemeğiyle toplantı sona erdi.