Ramazan Bayramı nedeniyle resmi bayramlaşma töreni, 8 Ağustos 2013 Perşembe günü 10.30 - 11.30 saatleri arasında Köşk Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Törene; CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Garnizon Komutanı Tuğg. Yıldırım Alel, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Protokolün, resmi bayramlaşma törenine katılanların bayramını tebrik etmesi ve ikramdan sonra Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı kürsüye gelerek bir konuşma yaptı.

Dınkırcı, katılımcıların Ramazan Bayramı’nı kutladı ve şunları söyledi: "Bayramı bayram yapan ve milleti millet yapan değerler vardır. Temel değerlerimizi Ramazan ayı boyunca yaşadık ve yaşamaya da devam edeceğiz. Bayramın temel özelliği yardımlaşma ve dayanışmayı bizlere bir kez daha göstermesidir. Bu güzellikleri gelecek nesillere aktarmalıyız. Önce ailemiz sonra da sokağımızdan başlayarak değerlerimize ve bayramımıza sahip çıkmalıyız. Düne dair ne varsa dünde kaldı, bugün yeni bir gün , yeni bir şeyler söylemek lazım. Düne dair ne kırgınlıklar varsa dünde kalmalı. Bugün özel ve güzel bir gün."

Bekir Dınkırcı, bayram dolayısıyla iyi dilek ve temennilerini sunarak bayram tadında güzelliklerle dolu mutlu yarınlar diledi.

Dınkırcı, Keşan'ın kendi görev yaptığı yerler arasında ulaşım alanında tartışmasız şekilde en önemli artı özelliklere sahip bir yer olduğunu vurguladı.

Protokol mensupları Köşk Düğün Salonu'ndaki bayramlaşmanın ardından Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü personeliyle bayramlaştı. Daha sonra bayram ziyaretleri Keşan Devlet Hastanesi, Şehit Fahrettin Engin’in ailesine yapılan ziyaretlerle sürdü.

Son ziyarette ise Dınkırcı, eşi Şaziye Dınkırcı ile Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Nergis Karaağaçlı koruma altındaki çocukların kaldığı Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü’ne ait Saros Çocuk Evi’ni ziyaret etti. Dınkırcı, burada çocuklara çeşitli hediyeler vererek bayram sevinçlerine ortak oldu.