SONGÜL KONAR

“KÖYLERDE SORUNLAR ANLAMINDA SIRALAMA YAPILDIĞINDA, SAZLIDERE BAŞI ÇEKMEKTEDİR”

Sazlıdere Köyü’nde uzun zamandır devam eden alt yapı sorununun halen çözülemediğini belirten Durak, “Köyümüzün alt yapısının her yıl yapılacağı ve çözüm üretileceği dile getirilmesine rağmen atılan somut bir adım yok. Bazı İl Genel Meclisi üyelerimiz, 2018 yılının başında ‘bu yıl alt yapı sorununu çözeceğiz.’ şeklinde söylemleri olmuştu. 2018 yılı sona erdi ve 2019 yılına girdik, yine değişen bir şey olmadı. Sazlıdere, Mecidiye ve Erikli köyleri, diğer köylerimize göre daha fazla sorun yaşıyor. Çünkü buralar turizm ve gelişim bölgeleridir. Köylerde sorunlar anlamında sıralama yapıldığında, Sazlıdere başı çekmektedir.” dedi.

“SORUNLAR HER GEÇEN GÜN ARTARAK DEVAM EDİYOR”

Serdar Durak, sözlerine şöyle devam etti: “Sazlıdere’de alt yapı sorunu çözülmediği için diğer üst yapı sorunları da, çözülmüyor. Örnek vermek gerekirse, gelen parke taşlar kenarda bekliyorlar. Alt yapı çözülmediği için üst yapı içinde herhangi bir çalışma yapılamıyor. Eğer taşlar döşenmiş olsa, alt yapı yapılacak denildiğinde yeniden bozulmak zorunda kalacak. Bunlarda hepsi maliyet olarak karşımıza çıkacak. Sorunlar her geçen gün artarak devam ediyor.”

“SADECE SAZLIDERE’NİN DEĞİL, TÜM KÖYLERİMİZİN SORUNLARIYLA İLGİLENECEĞİZ”

Durak sözlerini şöyle tamamladı: “Köyümüzün sorunlarını biz her zaman dile getirdik. Yeni dönemde Keşanlılar ve köylerde yaşayan halkımız bizleri belirli yerlere layık görürlerse, sadece Sazlıdere’nin değil, tüm köylerimizin sorunlarıyla ilgileneceğiz. MHP’den İl Genel Meclis adayı oldum ve seçilmem durumunda, sorunları çözmek için çalışacağız. Biz, siyasetçi gibi değil; halkın içinden biri olarak köylerimizi ziyaret edeceğiz. İnşallah köylerimizin sorunlarını yeni dönemde çözeceğiz.”