HABER MERKEZİ

Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Edirne’yi önceki gün etkisi altına alan kar yağışından dolayı oluşabilecek olumsuzlukları en eza indirebilmek adına çalışmalarını gece boyunca sürdürdü. İlk olarak ana arterler ve dik yokuşlarda tuzlama çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, çalışmalarına sabah saatlerinden itibaren ara sokaklarla devam etti.

Edirne Belediyesi, 19 Ocak 2016 tarihinde başlayan kar yağışında buzlanmayı engellemek ve yolları trafiğe açık tutabilmek için çalışmalarını 24 saat sürdürdü. 11 ayrı ekip 11 ayrı bölgede 5 greyder, 4 kar küremeli yükleyici, 4 kazıcı yükleyici, 2 yükleyici kepçe, 1 bobcat küçük kepçe, 6 tuz serpme makinesi, 3 sıvı buz çözücü aracı ve 7 kamyon ile çalışmalarını gerçekleştirdi.

Tuzlama çalışmalarına 19 Ocak 2016 Saat:14.00’te başladıklarını ifade eden ekipler, “İlk etapta hastane yolları, ana arterler ve dik yokuşlarda tuzlama çalışmalarını gerçekleştirdik. Gece boyunca devam eden çalışmalarımıza sabah saatlerinden itibaren ara sokaklarda devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın araçlarında gerekli tedbirleri aldıktan sonra trafiğe çıkmalarını rica ediyoruz” dedi.