Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu’nun Aralık ayı toplantısı Edirne’de yapıldı. 25 Aralık 2015 itibarıyla emekliye ayrılacak Edirne Valisi Dursun Ali Şahin Yönetim Kurulu üyelerine veda etti.  

Edirne Valiliği’nde yapılan toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Edirne İl Genel Meclis Başkanı Abdülaziz Çıkıkçı, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Cengiz Günay, Kalkınma Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Ajans personeli hazır bulundu.

Ajans yönetim kurulu toplantısının başında Aralık ayı sonunda emekli olacak Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’e Yönetim Kurulu Başkanı ve Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu bir plaket verdi. Ajans çalışmalarına ve Edirne’ye katkılarından dolayı Dursun Ali Şahin’e teşekkür eden Salihoğlu şunları söyledi: “Edirne’ye hizmet konusunda oldukça istekli olan ve projeler üreten Sayın Valimize veda ediyor olmak bizleri üzse de deneyimlerinden emekliliğinde faydalanacak olmamız bizi mutlu ediyor. Kendisine emekliliğinde sağlık ve huzur diliyoruz.”

Toplantıda daha sonra gündeme geçildi. Bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesinin ardından 2015 Doğrudan Faaliyet Desteği Programı’na sunulan ve başarılı bulunan başvurular onaylandı. Dilek ve temennilerin ele alınmasından sonra Yönetim Kurulu Aralık ayı toplantısı sona erdi.