Keşan’daki bazı bakkalların ekmek fiyatlarını düşürdüğü ve Keşan’da izinsiz gelişigüzel ekmek üretim yerlerinin kurularak, burada üretilen ekmeklerin bazı işletmelerde satıldığı ileri sürüldü

REKABET Mİ BAŞLAYACAK

Keşan’daki bazı bakkallarda, ekmek fiyatlarının düşürüldüğü iddia edilirken, bu durumun “Ekmek fiyatında yeniden mi rekabet başlıyor? sorularının da akıllara gelmesine neden olduğu belirtiliyor. Bazı fırın işletmecileri, konuyla ilgili olarak önlem alınması gerektiğini ifade ederken, Keşan Fırıncılar Derneği yönetiminin konunun üzerine gitmesi gerektiği belirtiliyor.

SÖZDE DEĞİL ÖZDE İCRAAT OLMALI

Ayrıca, Keşan Fırıncılar Derneği yönetimi tarafından bir süre önce Keşan’ın çeşitli köylerinde, izinsiz üretilip satıldığı ve bunun önüne geçilmesi için ellerinden geleni yapacakları yönünde yaptığı açıklamalarının ardından, şimdi de şehir merkezinde izinsiz olarak ekmek üretildiği iddia edildi. Aşağı Zaferiye Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan fırın, bunun kanıtı olarak gösteriliyor. Bahse konu bu fırının, Keşan Fırıncılar Derneği Başkan Yardımcısı Erkan Danacı’nın yanında bulunan boş arazide kurulması da, Dernek yönetimi bu konuya özen göstermiyor mu?” sorularının akıllara gelmesine neden olurken, bu konudan dert yandıklarını belirten bazı fırın işletmecileri, insanların sağlıklı ekmek tüketebilmeleri için yetkililerin harekete geçmesini istiyor.