Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile Keşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenleyeceği “Emlak Danışmanlığı Kursu”nun kayıtları başladı.

Keşan TSO KOSGEB Temsilcisi Seda Havale konu ile ilgili yaptığı açıklamada 3 Haziran Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar taleplerin toplanacağını ifade ederek şunları kaydetti: "Odamız mesleksizlik sorununun ne kadar öne çıktığını ve Türkiye’de işsizliğin en önemli alt yapısının mesleksizlik olduğunun her zaman bilincinde olarak bölgemizde istihdama bir nebze olsun destek vermek için meslek kurslarını açmaya Halk Eğitimi Müdürlüğümüzle beraber devam ediyor. Keşan bir merkez ve 77 bin nüfusa değil, 200 bin nüfusa hitap ediyor. Bizler de çalışmalarımızı ve hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz."

Bu kapsamda 3 Haziran Pazartesi günü, Emlak Danışmanlığı Kursunun başlayacağını ve hafta için her gün akşam saatlerinde gerçekleştirileceğini kaydeden Havale, yaklaşık 50 kişinin katılacağı kursun 1 ay süreceğini bildirdi.

Kurslara katılmak isteyen kursiyerlerin girişlerinin bugünden itibaren otomasyonla yapıldığını söyleyen Seda Havale “Bu nedenle ön kayıt yaptıran kursiyerlerimiz kurs başlamadan 1 gün önce nüfus cüzdanı örnekleri ile gelip kesin kayıtlarını yaptırmak zorundalar, yoksa kurs başladıktan sonra onları kayıt edemiyoruz." şeklinde konuştu.