21-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Enez Av ve Balık Festivali için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 
Enez Belediye Başkanlığında, kurum ve kuruluşların amir ve memurları, STK’lar, vatandaşlar ve esnafların katılımlarıyla gerçekleşen istişare toplantıları sonucu festivalin seyri belli olmaya başladı. Festivalde sanatçılar Bengü, Esra Sezer, Sevtuğ Kasapoğlu ve Buray sahne alacak. Su sporları, trap atışları, bilimsel paneller, folklor gösterileri, açık arttırma, okçuluk yarışması gibi birçok faaliyetin düzenleneceği festival renkli geçecek.
Festival öncesi, Enez Belediye Başkanlığı çevre düzenleme faaliyetlerine hızlandırdı. Cumhuriyet Meydanı ve Enez minibüs garajı arasında kalan yol komple parke taş ile kaplandı ve şu anda kaldırımlarının da yenilenmesi devam ediyor. Yapımı devam etmekte olan kaldırımlarda, Enez Belediye Başkanlığı’na ait Beton Santrali ve Beton Ürünleri Fabrikası’nda üretilen yeşil ve kırmızı renkli kaldırım taşları kullanılıyor. İlçe merkezinde ve sahil kesiminde de yol ve kaldırım çalışmaları devam etmektedir. Kale önündeki ışıklı, flamingo ve balık figürlü havuzun yapımı tamamlandı. İlçe girişinde minibüs garajı ile Orman İşletme Şefliğinin arasına bir adet bakraçla su taşıyan kadın figürü yapıldı.
Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, Enez’in tarihinde av ve balık festivalinin çok önemli bir yere sahip olduğunu, uzun bir aradan sonra tekrar festivalin gerçekleştirilecek olmasından onur duyduğunu ve önceki yıllara göre çok daha renkli bir festival gerçekleşeceğini belirten Başkan Bostancı, tüm çevre illerdeki ve ilçelerdeki hemşehrilerini festivalde görmekten memnuniyet duyacağını dile getirdi. Uzun bir aradan sonra 23.’sü düzenlenen Enez Av ve Balık Festivali’nin yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.