HABER MERKEZİ

1 Mart tarihindeki yemek Binbay Cennettepe Restaurant’ta yapılacak. Derneğin, daha önce de İstanbul’da, Edirne’de de bu tür toplantıları düzenlediğini hatırlatan dernek başkanı İsmet Esengin, “2012 Mart ayında da Keşan’da yine böyle bir gece düzenlemiştik. Bu yemeklerde hem yeni tanışmalar yaşanıyor, hem özlem gideriliyor, hem de Enez’le ilgili anılar ve güncel konular dile getiriliyor, hem de Enezli olmasa da Enez’de görev yapmış, ya da yazdan yaza da olsa Enez’in havasını solumuş insanların bir araya gelmesi, KAYNAŞMASI sağlanıyor. Enez’i, Keşan’ı yönetenler ve yönetecek olanlar da bu gecelere katılarak Enezlilerle tanışmış oluyorlar. Bu amaçla Enez’in geleceği için aday olanları da bu gecemize davet ettik” dedi.

Esengin, “Gecemize tüm Keşanlılar da davetlidir. Keşan olmadan Enez olmaz, Enez olmadan da Keşan olmaz. Nitekim Keşan ekonomi dünyasında Enezlilerin payının önemi herkesin malumudur” diyerek herkesi geceye davet etti.

1 Marttaki yemek saat 19.30 da başlayacak. Bu gece için Enez’den araç kaldırılacak. Geceye TSM sanatçısı Ayşe Engin Aslanca konuk olarak katılacak. Dörtyol Grubu’nun müziği eşliğindeki gecenin davetiye bedeli 75 TL olarak belirlendi. Davetiyeler Keşan’da Binbay Restaurant’tan ve Kartopu Enez Gönüllüleri Derneği yetkililerinden (Şaban Nar 0532 295 41 85 – Yalçın Bitikli 0532 497 54 30 )  temin edilebilecek. Geceye Grup Dörtyol ve Ayşe Engin Aslanca da katılacak.