Enez’de meydana gelen motorsiklet kazasında; 1 genç öldü, 1 kişi de yaralandı.

Olay; Enez – Keşan Karayolu 15. km’de meydana geldi. Abdurrahim Köyü rampasından Büyükevren Köyü istikametine giden Yunus Arda (16) yönetimindeki 22 RP 498 plakalı motorsiklet, aynı istikamette seyreden Ertuğrul Berber’in kullandığı plakasız motorsiklete arkadan çarptı.

Kaza esnasında asfaltta yan düşerek sürüklenmeye başlayan Yunus Arda, bu arada Enez’den Keşan istikametine giden yolcu minibüsünün de tekerine çarparak feci şekilde asfaltın üzerinde can verdi. 22 FV 929 plakalı yolcu minibüsünün şoförü Ali Karatepe; “Ben saat 14.20’de Enez Otogarı’ndan aldığım yolcularımı, Keşan’a götürüyordum. Seyir halinde iken, birden motorsikletin asfaltın üzerinde kayarak arabaya doğru geldiğini gördüm. Fren yaptım ama motorsikletli genç hızla gelip, arabamın tekerine vurup, yola savrularak öldü. Çok üzüldüm ama yapacak bir şey yoktu” dedi.

Olayda yaralan plakasız motorsiklet sürücüsü Ertuğrul Berber ise, 112 Acil Ambulansı ile kaza yerinden alınarak, Enez Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.


KEŞAN – ENEZ KARAYOLU 1 SAAT TRAFİĞE KAPANDI..


Kaza sonrası, Keşan – Enez Karayolu 1 saat trafiğe kapandı. Enez Jandarması’nın olay yerinde kontrolü sağlamasının ardından, Enez Cumhuriyet Savcısı Ali Kılınç’ın olay yerine gelip, incelemenin yapmasının ardından ceset, Enez Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile olay yerinden alınarak, Enez Devlet Hastanesi Morgu’na konuldu.

Enez Jandarma Komutanı Haktan Öztürk’ün de bizzat bulunduğu kaza sonrası, Keşan Jandarma Trafik Tim Ekipleri’nin de olay yerinde inceleme ve çalışmalarını yapmasının ardından, yol trafiğe açıldı.

Enez’in Karaincirli Köyü’nden olup, Vakıf Köyü’nde oturan Yunus Arda’nın yakınları olay yerine gelerek, gördükleri durum karşısında sinir krizleri geçirdi.

Olayla ile soruşturma sürdürülüyor.

 ÖMER ÇAKICI