Yaklaşık 1 ay önce kuruluşunu tamamlayan Enezliler Turizm Geliştirme Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği’nde üye kaydına başlandı.

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

Konuyla ilgili olarak dün saat 14.00 sıralarında açıklama yapan Enezliler Turizm Geliştirme Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Çirozlar, ilk Yönetim Kurulu toplantısını geçtiğimiz günlerde yaptıklarını belirterek, “Görev bölümünde başkanlığa ben getirildim. Başkan Yardımcısı Ömer Çakıcı, Muhasip Üye Kubilay Alkan, üyeler Erdem Bircan ve Kadir Süzgün oldu” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ

Görev dağılımının ardından üye kaydına başladıklarını ifade eden Çirozlar, şunları söyledi: “Enezlileri kayıt olmaya davet ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olup yardımlaşma içerisinde çalışmalarımıza devam etmeyi düşünüyoruz. Üye kayıp formları Ömür Matbaası, Smart Bilgisayar, Naim Yavaş (ADD Keşan Şubesi), Eren Çamaşır Yıkama ve benden temin edilebilir.”

KARAİNCİRLİ KÖYÜ’NE BAYRAK HEDİYE ETTİK

Muharrem Çirozlar, Karaincirli köyüne dernek olarak Türk Bayrağı hediye ettiklerini ve köyde 30 Ağustos’un daha coşkulu kutlandığını söyledi. Çirozlar, Kasım ya da Aralık ayı içerisinde dayanışma yemeği düzenleyeceklerini ve tüm üyelerin katılımıyla birlik, beraberliğin sağlanacağını kaydetti.