Keşan Kent Konseyi Başkanı Necmettin Baygül, dün yaptığı açıklamada Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin, Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Edirne gezisi düzenlediğini bildirdi. Geziye katılan engelli yurttaşlar ve refakatçileri geziden dolayı Engelliler Meclisi’ne teşekkür ettiğini söyleyen Baygül etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.

Baygül, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Gezinin gerçekleşmesi için araç temin eden Keşan Belediye Başkanı Sayın Operatör Dr. Mehmet Özcan’a Ulaştırma Müdürlüğüne ve araç şoförüne teşekkür ediyoruz. Ayrıca ev sahipliği görevini üstlenen gezi kafilesine öğle yemeği, mola yerlerinde içecek ikramında bulunan rehber görevlendirip Edirne Belediyesine ait rampalı özel araçlarıyla geziye katılanların son derece rahat ve güvenli bir şekilde gezilerini yapmalarını sağlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a Belediye Başkan Yardımcısı Hakan İşcan ve rehberler Nur Avcı ile Yeliz Aydın’a çok çok teşekkür ediyoruz.

Gerçekleştirilen gezi ile engellileri değişik yerlerle buluşturma, tanıtma ve gezme amacı hayat bulmuştur. Bundan sonra da Engelliler ile ilgili çeşitli etkinliklerimiz devam edecektir.”