Keşan Engellileri Koruma Derneği yönetimi, dün geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık sonucu felç olan Yeni Mescit Mahallesi’nden Şerafettin Büyüm’e (50) tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Tekerlekli sandalye dün saat 15.00 sıralarında Şerafettin Büyüm’e ulaştırılmak üzere eş, Sevim Büyüm ve eski Yeni Mescit Mahallesi Muhtarı Selehattin Kıyakoğlu’na teslim edildi.

ÖZ: DERNEĞİMİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Bu sırada konuşan Keşan Engelliler Derneği Başkanı Fatma Öz, tekerlekli sandalyenin derneklerine Seda Bayan Çanta işletmesinin sahibi Selçuk Yapıcı tarafından bağışlandığını belirterek, “Selçuk kardeşimiz derneğimizin düzenli destekçilerinden. Neredeyse her ay düzenli olarak diyebileceğimiz bir sıklıkta sandalye bağışında bulunuyor ve her konuda yardımcı oluyor.. Kendisine ve diğer tüm bağışçılarımız ile yardımseverlerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz.  Bizim böyle destekçilerimiz oldukça bizler de üyelerimize ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın dertlerine çare olmaya çalışacağız” dedi.

Sevim Büyüm ve Selehattin Kıyakoğlu’da hem dernek yönetimine hem de derneğe destek ve yardımda bulunan hayırseverlere çok teşekkür ettiklerini ifade ettiler.