HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Toplantı, saat 13.15 sıralarında, derneğin eski belediye binasının 3’üncü kattaki salonunda başladı. Verilen önergenin oylamaya sunulmasıyla Divan Başkanlığı’na Taner Doğan, Katip Üyeliklere Can Utaş ve Güven Aydemir getirildi. Saygı duruşunda bulunulduktan sonra Dernek Başkanı Fatma Öz bir konuşma yaptı.

Fatma Öz, katılımcılara “Hoş geldiniz” diyerek, şunları söyledi: “Derneğimiz 2010 yılında kurulduğundan bu güne değin hep birlikte çok yol kat ettik. Engellilerin sorunları burada iki satır yazıyla anlatılacak kadar az değil. Bugüne değin etkinlikler, eylemler, ziyaretler, kampanyalar ve daha bir çok faaliyet düzenleyerek, tıbbi malzeme alarak, tekerlekli sandalye, yürüteç, baston vb bir yığın ihtiyacı yönetim kurulu ve dernek üyesi arkadaşlarımızla, gönül dostlarımızla, kardeş derneklerimizle bir şekilde temin ettik. Bugün ilçemizde derneğimizin çalışmaları parmakla gösteriliyor, takdir topluyor. Bugün burada yeni çalışmalar yapmak faaliyetler düzenlemek üzere yönetim ve denetim kurulu seçmek için toplandık. Olağan genel kurulumuzun gerçekleşecek seçimleri hayırlı, uğurlu olsun. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum.”

Toplantı, Fedai Serbestler tarafından yönetim kurulu, Sedat Aydemir tarafından ise denetim ve hesap raporunu okumasıyla sürdü. Daha sonra raporlar, üyeler tarafından ibraz edildi. Genel kurulda derneğe emeği geçen üyeler Fedai Serbestler, Salim Gül, Hasan Karaca, Ahmet Uysal ve Mehmet Emin Meriç’e, Dernek Başkanı Fatma Öz tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Daha sonra ise tek liste ile seçime gidildi.

Keşan Engellileri Koruma Derneği’nin yeni yönetim ve denetim kurulları da şöyle oluştu:

Yönetim Kurulu(Asil): Fatma Öz, Erkan Durmaz, Sedat Aydemir, Güven Aydemir, Arzu Sınalı, Merve Yelin, Hamit Uslu.

Denetim Kurulu(Asil): Nevruz Kaldı, Şaban Kenar, Cesim Cindoruk.

Yeni seçilen yönetimin görev dağılımını önümüzdeki günlerde yapacağı kaydedildi.