Erikli Otel İşletmecisi Enver Yüksekdağ, Erikli sahilindeki yoğunluk ve son zamanlarda yaşanan su krizi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Yüksekdağ, bayram yoğunluğunda su sorununun meydana geldiğini fakat suyun kirliliği konusunda bilgilerinin olmadığını kaydetti.

Enver Yüksekdağ, şunları söyledi: “Bayramda suyun azlığı ile ilgili bir sorun var. Suyun kirliliği ile ilgili bize bir şikayet gelmedi. Suyun az olmasının sebebi ise şu anda Erikli’nin normalin 10 katına çıkmış olmasıdır. Bu kadar insan yoğunluğunun olduğu her yerde böyle şeyler olabilir. Biz buna tedbirliydik. Su depolarımız var. Su Koruklu’dan geliyor, Erikli’ye su yetmiyor. Hastalıklar sulardan olabileceği gibi dışarıdan alınan birşeylerden de olabilir. Dışarıda sağlıksız şeyler satılabiliyor. Net bir sonuç almak isteyen varsa sulardan örnek alınarak tahlil yaptırılabilir. Bunlar göz önüne alındığında kesin bir sonuç elde etmek gerekiyor. Bizim bildiğimiz sezon öncesi ortası ve sonunda sulardan tahlil yapılıyor.