HABER MERKEZİ

Saat 14.00 sıralarında başlayan Rasim Ergene’nin anma törenine, Keşan Belediye Başkan Vekili  Ercan Ersoylu, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, CHP Keşan İlçe Başkanı Salim Yatıkçı, Belediye Meclis Üyeleri, Rasim Ergene’nin oğlu İsmail Ergene ile yakınları, Harun Yalçın’ın ailesi  ve akrabaları ile vatandaşlar katıldı.

Törende önce Emekli İmam Emin Ertekin tarafından dualar okundu. 

Buradaki anma töreninde konuşan Keşan Belediye Başkan Vekili Ercan Ersoylu Keşan Belediyesi olarak Keşan Belediyesi’ne hizmet eden belediye başkanlarını anmayı adet haline getirdiklerini belirterek “Ergene Ailesi’ne çok yakın kişilerden biriyim. Rasim Ergene, gerek özel hayatında gerek ticari, gerekse siyasi hayatında insana değer veren biriydi. Merhum Rasim Ergene Keşan için hayatını adamış bir insandır. Belediye başkanlığı döneminde Keşan’ın ihtiyaçları ile ilgili önemli hizmetlere imza atmıştır. Keşan’ın o dönemdeki su sorununu çözmek için büyük gayret etmiş ve çözmüştür. Şu anda Keşan ticari hayatının bel kemiği olan Keşan Küçük Sanayi Sitesi O’nun döneminde kurulmuştur. Kendisinin ruhu şad olsun. Keşan’a yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ben Merhum’a Allah’tan rahmet diliyorum. Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun. Geride bıraktığı ailesine de uzun ömürlerdiliyorum.” şeklinde konuştu.

Buradaki törenin ardından anma törenine katılanlar Merhum Keşan Belediye Meclis Üyesi Yalçın’ın mezarı başına geçti. 

Buradaki tören de Ertekin’in dua okuması ile başladı. 

Burada da konuşan Keşan Belediye Başkan Vekili Ercan Ersoylu, Harun Yalçın’la birlikte çalıştıkları belirterek“Harun arkadaşımız tamamen göreve odaklanmış biriydi. Kendisine Allah’tan rahmet ve kabir rahatlığı diliyorum. Sevgili arkadaşımızın ailesine de sabırlar diliyorum.” dedi.